escape 22.09.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Właścicieli właczników Legrand Sisten life (jednak legrand )w kolorystyce inna niz biała i kremowa uprasza sie na kolanach o wstawienie real foto...w elektrycznych w moim mieście niemają seri metalizowanej zeby zobaczyc na zywo jak wygląda a mam (tak mi się wydaje)dobra oferte na ta serie 35% znizki i mam 3 dni na decyzje zalezy mi głownie na kolorach choco , titan , pearl....licze na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malajula 16.03.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Zainteresowała mnie seria CARIVA krem firmy Legrand - odpowiada mi wizualnie, a przede wszystkim cenowo Jedyny mankament to wytłoczona na wyłącznikch i gniazdach nazwa firmy i obawiam się, że będzie to siedliskiem brudu, a ja do tych uwielbiających sprzątanie nie należę. Jakie odczucia mają w tej sprawie użytkownicy serii CARIVA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ja kupiłam carivę , ale mam dopiero zamontowane parę gniazdek i jeszcze nie mieszkam. Mówiąc szczerze nie wpadłam na to, że może być jakś problem z tym napisem. Generalnie wyglądają super (mam te kremowe) a w stosunku do ceny rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 16.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 My wkońcu kupiliśmy Legrand Sistena life tytan klawisze +choco ramki i podobaja mi się ciagle...kupilismy też do tych mniej uzywanych pomieszczeń kontakt simon ładne ale mają głośniejsze klawisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 16.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wybraliśmy pstryczki i gniazda Berkera do całego mieszkania( w tym 1 ramka 5cio punktowa ) zdecydowanie polecam( dostałam 15% rabatu i darmową wysyłkę od sprzedawcy z allegro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 16.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Zainteresowała mnie seria CARIVA krem firmy Legrand - odpowiada mi wizualnie, a przede wszystkim cenowo Jedyny mankament to wytłoczona na wyłącznikch i gniazdach nazwa firmy i obawiam się, że będzie to siedliskiem brudu, a ja do tych uwielbiających sprzątanie nie należę. Jakie odczucia mają w tej sprawie użytkownicy serii CARIVA? spokojnie nie będzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 01.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 wybraliśmy pstryczki i gniazda Berkera do całego mieszkania ( w tym 1 ramka 5cio punktowa ) zdecydowanie polecam ( dostałam 15% rabatu i darmową wysyłkę od sprzedawcy z allegro ) A możesz zdradzić co to za sprzedawca, może być na priv. bo też przymierzam się do ej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 02.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Do Berkera to mogę polecić firmę LdM imp-exp z Glwic http://www.ldm.gliwice.pl Zamawialiśmy u nich całego Berkera - obsługa bardzo dobra (ceny też). Nie było nawet problemów z wymianą kilku elementów, które zostały na takie których zabrakło. A pakowanie poszczególnych elementów Berkera to klasa sama w sobie, aż nie chciało się rozpakowywać Pozdrawiam P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k0gi 24.07.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witam miał ktoś może odczynienia z pstryczkami/przyciskami czy raczej systemem firmy lithoss ? Moze gdzieś takowe obejrzeć w Wwie? http://www.lithos-sb.be/images/prod/Li21x01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts