Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pstryczki - elektryczki

carringtontomas

Recommended Posts

Właścicieli właczników Legrand Sisten life (jednak legrand :wink: )w kolorystyce inna niz biała i kremowa uprasza sie na kolanach :D o wstawienie real foto...w elektrycznych w moim mieście niemają seri metalizowanej zeby zobaczyc na zywo jak wygląda :o a mam (tak mi się wydaje)dobra oferte na ta serie 35% znizki i mam 3 dni na decyzje :o zalezy mi głownie na kolorach choco , titan , pearl....licze na was :oops:

• 5 months później...
  • Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zainteresowała mnie seria CARIVA krem firmy Legrand - odpowiada mi wizualnie, a przede wszystkim cenowo ;) Jedyny mankament to wytłoczona na wyłącznikch i gniazdach nazwa firmy i obawiam się, że będzie to siedliskiem brudu, a ja do tych uwielbiających sprzątanie nie należę. Jakie odczucia mają w tej sprawie użytkownicy serii CARIVA?

Zainteresowała mnie seria CARIVA krem firmy Legrand - odpowiada mi wizualnie, a przede wszystkim cenowo ;) Jedyny mankament to wytłoczona na wyłącznikch i gniazdach nazwa firmy i obawiam się, że będzie to siedliskiem brudu, a ja do tych uwielbiających sprzątanie nie należę. Jakie odczucia mają w tej sprawie użytkownicy serii CARIVA?

spokojnie ;-) nie będzie ....

• 3 weeks później...

Do Berkera to mogę polecić firmę LdM imp-exp z Glwic http://www.ldm.gliwice.pl

Zamawialiśmy u nich całego Berkera - obsługa bardzo dobra (ceny też). Nie było nawet problemów z wymianą kilku elementów, które zostały na takie których zabrakło. A pakowanie poszczególnych elementów Berkera to klasa sama w sobie, aż nie chciało się rozpakowywać :-)

Pozdrawiam

P.R.

• 3 months później...