pawlik77 22.07.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Mam następujący problem, chce kupić dom w którym była mała hodowla psów. Po wejściu do domu zapach jest dość nie przyjemny. Dodam,że dom jest w przeważającej części drewniany, a hodowla trwa ok 3 lata. I tu moje pytanie, czy istnieje jakaś metoda lub skuteczny środek żeby ten zapach zlikwidować? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.07.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 w mej ocenie nie ma metody - zwłaszcza ze zapachy weszły w drewno - no chyba ze ogniem je... ogniem... panocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 23.07.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 tez mowie nie da rady!!!mury przyjmują też zapachy, no a drewno to już całkiem..- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 23.07.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Zależy jak poważne prace zamierzacie przeprowadzić dostosowując dom do swoich potrzeb. Pozbycie się przesiąkniętych zapachem dywanów, mat, płyt, itp, do tego czyszczenie drewna i odświeżanie środkami chemicznymi (jakieś bejcowanie, konserwacja, lakierowanie) plus do tego wielkie i długotrwałe zapewne wietrzenie - powinny pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 23.07.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Przeszlifować ściany i pomalować woskiem - bedzie oK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ten sam problem mam - ale juz z rozwiązaniem. Znalazłam firmę, która na codzień zajmuje się dezynsekcja i dezynfekcją.Zrobią (jak już poprzedni właściciele zabiorą ten zwierzyniec) dezynfekcjję i deodoryzację i całą serie dziwnych zabiegów , które zazwyczaj przeprowadzają po zmarłych, lub w zapuszczonych pustostanach i szybach zsypowych.Dostaję gwarancję (na pismie),ze "odorek" się ulotni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts