cieszynianka 25.07.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Z ciężkimi siatami sprintem byłoby ciężko Taki sprint jak w zwolninym tempie, a siaty wlokłyby się za mną po ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.07.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Nic nie chcę mówić, ale ja widziałam taką wiejską babkę, z chustką na głowie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.07.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A owszem, ze wsi jestem, ale chustki na głowie nigdy nie nosiłam , chyba, że zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 25.07.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Osobiście nie wyobrazam sobie, zebym nie mógł przejść do garażu bezpośrednio z domu. Ja mam przejście przez korytarzyk, więc pomiędzy częścią dzienną a garażem mam dwoje drzwi, do tego garaz ocieplony i ogrzewany, więc nie obawiam sie ani dużej utraty ciepła, ani spalin. W sumie w miesiące cieplejsze samochody i tak będą stały na podjeździe, ale w zimie takie przejście jest niocenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.07.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 NIE. Od 5 lat mieszkam , nie mam i nie narzekam jest ok. Nie wyobrażam sobie jesli chodzi o noszenie zakupów z samochodu do domu 3 lub 4 pietra bez windy to jest masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika cieślak 25.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Garaż mam w bryle domu, za garażem mieści się kotłownia,dlatego dla mnie takie przejście to bardzo dobre i wygodne rozwiązanie!!! JESTEM NA TAK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 30.08.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 mi sie przypomina okres-czasy PRLu jak ktos z Szwabów wpadal do rodzinki z calym bagaznikiem roznych prezentow i wszyscy sasiedzi wygadali co sie tam z tego auta nosilo oczywscie z zazdroscia wtedy przydalo by sie przejscie z garazu hahaha osobiscie w projekcie takie mam ale wchodzi sie na mini korytarzyk gdzie po jedej stronie sa dzwi do kotlowni po drugiej do mieszkania moim zdaniem wyjscie optymalne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Mam przejście z wiatrołapu do garażu poprzez kotłownię ....i sobie chwalę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 13.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Zdecydowanie ROBIĆ przejście. Nie wyobrażam sobie latać z tobołkami z bagażnika przez podwórko. Niezależnie od pogody... Przy dobrze wentylowanym garażu, w domu nie czuć żadnych zapachów. Warto tylko pomyśleć o dobrym ociepleniu garażu (nie tylko na ścianach zewnętrznych, ale też od wewnątrz na ścianach przylegających do domu). U nas jest też kaloryfer. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm_wilk 14.09.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja mam przejście z wiatrołapu do garażu a za garażem kotłownię. Wygodę z takiego rozwiązania chwali się zimą kiedy nie trzeba się ubierać żeby coś przynieść z garażu (tam najczęściej są młotki i nne rzeczy potrzebne czasem w domu) można niezauważalnie wyjechać na wczasy (nikt z obcych nie widzi że wyjeżdżamy na dłużej ) albo wypakować zakupy. Polecam z całych sił. Poza tym obalam mit jakoby śmierdziało w domu gdu garaż jest w bryle domu. NIC TAKIEGO NIE MA MIEJSCA a mieszkamy już ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekq 16.09.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Przejscie jest niezbędne i bardzo wygodne. Nie wyobrażam sobie "nie mieć" bezpośredniego wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts