ashca 23.07.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Jak macie podświetlony blat kuchenny?Chciałabym założyć coś nie rzucającego się w oczy, ale żeby dobrze blat doświetlić. Chyba, że macie jakieś super estetyczne lampki.Macie jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiga 23.07.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 My będziemy mieli pod barkiem czyli 35cm nad blatem zamontowaną świetlówkę. Podobno Ikea ma najwęższe oprawki. Więc raczej będzie niewidoczne i zdecydowanie wygodniejsze niż halogeny.Nad blatem mamy zwisy pojedyńcze po 2 stronach okapu. (wybrałam najprostsze lampy Eglo-klosze o kształcie walca z białego szkła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashca 23.07.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mam jeszcze prośbę o wrzucenie zdjęcia, bo to wtedy daje najlepszy pogląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.07.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ja myślałam o oświetleniu ledami, tak jak tu http://www.neoled.pl/realizacje/2-realizacje%202/73-kuchnia-6.html?tmpl=component Ale już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashca 24.07.2008 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Też zastanawiałam się nad lampkami ledowymi. Tylko mam obawy czy one doświetlą blat, bo nie chciałabym, żeby to miała być tylko ozdoba pod szafką.Niestety sklepy w moim mieście tylko handlują lampkami ledowymi, a nigdzie nie prezentują ile to faktycznie daje światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts