Hansolo 23.07.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 A ja juz pozwolenie na budowę mam, fundamenty wytyczone, tylko kopać.Może w następnym tygodniu zacznę. Do zimy chcę zalać fundamenty oraz polożyć ze 4 warstwy bloczków betonowych. W kolejnym roku chcemy nakryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.08.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam serdecznie-chociaż sam założyłem wątek z innym projektem ten M36a zadecydował-być może ze jest ładny i bardzo nam sie podoba.Bardzo jestem ciekaw jak u Państwa postępują prace-no i jak po przeanalizowaniu projektu-moze jakieś wnioski-sugestie?Jestem ciekaw jak przedstawi sie ogólny koszt jego budowy....wiem ze wszystko zależy od sposobu jak również miejsca budowy ale zawsze mozna wymienic sie informacjami. My na razie jesteśmy w fazie przygotowań tak wiele jest do załatwiania ze czasu brak,być może coś sie zmieni na jesień-jak na razie działka jest typowo rekreacyjnaPozdrawiam z Zamościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.08.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A ja juz pozwolenie na budowę mam, fundamenty wytyczone, tylko kopać. Może w następnym tygodniu zacznę. Do zimy chcę zalać fundamenty oraz polożyć ze 4 warstwy bloczków betonowych. W kolejnym roku chcemy nakryć. Acha znalazłem wątek o tym projekcie http://forum.muratordom.pl/m36-spokojna-przystan-czy-ktos-buduje-lub-planuje-budowe,t127087.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wernerkalisz 21.08.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam, kto buduje lub zbudował dom Murator M36a Wariant I? Proszę o podzielenie się doświadczeniami , czy dobry projekt i co ewentualnie poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 22.08.2009 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=540 To co moje babskie oko zaobserwowalo patrzac na ten przedstawiony projekt - fajny garaz z miejscem na warsztacik ,ciekawie usytuowany taras z dostepem jednoczesnie z kuchni i salonu to na duuzy plus, a na minus w/g mnie wejscie do kuchni przez spizarnie, tv na scianie obok kominka (tego nie lubie), moze byc troche ciasnawo ze stolem w salonie i male pomieszczenie gospodarcze,troche poglowkowac i mozna dopasowac domeczek do swoich wymagan ,wizualnie w moim guscie, a laczac kuchnie ze spizarnia otrzymujemy nie czesto spotykane w projektach masowych duze pomieszczenie kuchenne ...tyle baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 22.08.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 http://forum.muratordom.pl/m36-spokojna-przystan-czy-ktos-buduje-lub-planuje-budowe,t127087.htm?highlight=m36a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReWr 18.01.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam serdecznie wszystkich budujących M36a od dawna zastanawiamy się z mężem nad projektem naszego domu, bardzo podoba nam się Spokojna Przystan ale mamy jednak pewne wątpliwości... jeśli ktoś buduje lub jeszcze lepiej już mieszka bardzo będziemy wdzięczni za ujawnienie swoich zdjęć z realizacji. Zwłaszcza interwsuje nas wygląd w środku. Z wszelkie zdjęcia i ewentualne opinie będziemy bardzo wdzięczni Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts