wrk 10.01.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 >No właśnie,czyli ja tez tak mam Odkąd zaczęła się budowa, to rodzina na spotkaniach rodzinych zachowywała się jakby w ogóle nie było takiego tematu. A ja mam zupełnie odwrotne wrażenia z budowy. Cała rodzina dalsza i bliższa z wypiekami na twarzy śledziła wpisy w moim dzienniku budowy i dopytywała się kiedy będzie następny wpis... A co straciłem... - wszystkie buty jakie miałem przed budową - większość ciuchów jakie miałem przed budową - 2000zł na zakupiony gruz który się utopił w mojej "drodze" Za to ile zyskałem! Ho! Długo by wymieniać. To były piękne dwa lata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 12.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Złudzenia, złudzenia straciłam, że można powierzyć komuś wykonanie prac i większość wykona je poprawnie. Guzik. Nie wykonają. Wszystkich trzeba pilnować. Ale na przyszłość taka wiedza jest bezcennna...., więc w sumie zyskałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.01.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Złudzenia, złudzenia straciłam, że można powierzyć komuś wykonanie prac i większość wykona je poprawnie. Guzik. Nie wykonają. Wszystkich trzeba pilnować. Ale na przyszłość taka wiedza jest bezcennna...., więc w sumie zyskałam podpisuję się obiema rękami pod tym gruzem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola77 27.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 małżeństwo, oczywiście nie przez budowę, ale problemy z nią związane jeszcze bardziej "podsycały" złą sytuację, do teraz mam uraz do tego domu , teraz buduję nowy dom, sama, skromnie- ale nikt z tego powodu nie płacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 11.02.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Też złudzenia i też małżeństwo. I też uważam, że warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 16.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 hmm a ja nic..... zyskałam za to bardzo dużo- ale ja na SSO jestem więc pewnie jeszcze się dowiem co straciłam aaaa już wiem- wolne wieczory- zamiast robić nic siedzę na FM i obmyślam wykończeniówkę ale to jak na razie niezwykle miła "strata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts