Vova 26.09.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Witam Wszystkich! Zastanawiam się nad wyborem dachówki. Chciałem wybrać dachówkę glazurowaną. Wstępnie zamówiłem u wykonawcy Robben'a-Średzką. Trochę narzekał na trudności związane z jej kładzeniem. Podobnie było w przypadku Tondachu. Czytałem artykuł w ostatnim Muratorze o różnych problemach mogących nas spotkać na tym etapie budowy. W jednym z przykładów poruszono w nim m.in. problem jakości tego rodzaju dachówek. Co Wy o tym sądzicie? Proszę, podzielcie sie swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 27.09.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 W związku z trudnosciami w wyborze zdecydowałem sie na Brassa- cementową co najmniej 20 moich znajomych już ja posiada i bardzo sobie chwalą- ja na razie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts