ewazych 23.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 tak po rozważeniu wszystkich ofert został ten i mILLENIUM, jeszcze jedno pytanie mam do was bo nigdzie nie znalazłam na ich stronie czy można przedstawiac zdjęcia czy faktury jako dowód wydatkowania pieniędzy, czy ktoś majakiekolwiek doświadczenie w tej kwesjii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 A co - w banku nie wiedzą, czego będą wymagac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.07.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja mam u nich kredyt - przedstawiamy zdjęcia. Przed 2 miesiącami złożyłam u nich wniosek o zwiększenie kwoty kredytu - do tej pory nie rozpatrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts