reno1980 23.07.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 zamierzam miec dachuwke niebieski brylant lub niebieski rubin to jest taki ciemny granat z polyskiem okna biale jak i rowniez drzwi i rynny a elewacja jasno zolta i teraz mam problem z dobraniem ogrodzeni w jakim kolorze czy to lepiej z klikeru a komin mam taki ciemny wisnia ale komin to naimniejszy problem bo to tylko jak narazie jest postawiony jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 zamierzam miec dachuwke niebieski brylant lub niebieski rubin to jest taki ciemny granat z polyskiem okna biale jak i rowniez drzwi i rynny a elewacja jasno zolta i teraz mam problem z dobraniem ogrodzeni w jakim kolorze czy to lepiej z klikeru a komin mam taki ciemny wisnia ale komin to naimniejszy problem bo to tylko jak narazie jest postawiony jeden Będę teraz świnia ale nie mogę się powstrzymać Po pierwsze - może jakieś znaki interpunkcyjne w powyższej wypowiedzi? Początek zdania? Koniec zdania? Jakiś przecinek w środku, kropka kończąca jedną myśl a zaczynająca drugą? Bo ta wypowiedz w takiej formie to dla mnie kompletny bełkot w większości kompletnie niezrozumiały. Jak można tak lekceważyć rozmówcę, że prosząc go o pomoc nawet "nie chce się" ułożyć jako tako poprawnie skonstruowanego jednego (!!!) zdania?! Dwa - tak przy okazji - dachÓwkę (tak, tak, wiem dysleksja, dysgrafia i wszelkie inne możliwe dystrofie :)i brak opcji sprawdzania poprawnej pisowni w komputerze ). Trzy - ja nie wiem co to za dachówka "niebieski brylant" (to Ruppa?) - może jakaś nazwa producenta? Bardzo chętnie bym pomogła w problemie kolorystycznym - ale nie jestem w stanie tych wszystkich rzeczy tak przekazanych ogarnąć. Tyle tylko ze teraz pewnie moja opinia o kolorystyce już nie będzie brana pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 23.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Jak już koleżanka tak pojechała to ja też świnią będę, a co! Do nebieskiego dachu, czerwonego komina i żółtej elewacji to moim zdaniem najlepiej wyglądałby zielony płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Do nebieskiego dachu, czerwonego komina i żółtej elewacji to moim zdaniem najlepiej wyglądałby zielony płot Jak szaleć to szaleć, fioletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Jak już koleżanka tak pojechała to ja też świnią będę, a co! Dzięki , bo mnie gryza już wyrzuty sumienia ze jestem jakaś nerwowa , przewrażliwiona i ogólnie niesympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.07.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Wspolczuje sasiadom, ktorzy beda musieli patrzec na twoj dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jak już koleżanka tak pojechała to ja też świnią będę, a co! Do nebieskiego dachu, czerwonego komina i żółtej elewacji to moim zdaniem najlepiej wyglądałby zielony płot zielony zlewałby się z trawnikiem .... a autor chyba w kontrasty idzie może brąz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 24.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 zamierzam miec dachuwke niebieski brylant A co to jest dachuwka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.07.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 taki coś na dachó .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek z Otwocka 24.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam serdecznie. Proponuję uciąć te uszczypliwości i podjąć temat zasadniczy.Strach jest ale w przypadku ogrodzenia np. podmurówka i słupki poszedł bym konsekwentnie w "kliker ciemny wisnia" i komin zostawił. Powodzenia.Jacenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 24.07.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 to chyba jakaś prowokacja była?ale ważne, że jest wesoło poważnie, to wiśniowy klinkier i tu nie wiem co - chyba czarne przęsła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Może być jeszcze, żeby nie powiększać kakofonii kolorystycznej tak: słupki tynkowane na kolor ścian (żółty) a przęsła ze sztachet (to trochę ukryje dom ) drewnianych bejcowanych/malowanych na kolor zbliżony do dachówki... Mam w okolicy biały domek z zielonym dachem i tak ma dopasowane ogrodzenie i to bardzo ładnie wygląda, no ale to są spokojniejsze kolory... Pozdrawiam i gratuluję odwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts