Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaki kolor ogrodzenia.pomoc

Recommended Posts

zamierzam miec dachuwke niebieski brylant lub niebieski rubin to jest taki ciemny granat z polyskiem okna biale jak i rowniez drzwi i rynny a elewacja jasno zolta i teraz mam problem z dobraniem ogrodzeni w jakim kolorze czy to lepiej z klikeru a komin mam taki ciemny wisnia ale komin to naimniejszy problem bo to tylko jak narazie jest postawiony jeden

zamierzam miec dachuwke niebieski brylant lub niebieski rubin to jest taki ciemny granat z polyskiem okna biale jak i rowniez drzwi i rynny a elewacja jasno zolta i teraz mam problem z dobraniem ogrodzeni w jakim kolorze czy to lepiej z klikeru a komin mam taki ciemny wisnia ale komin to naimniejszy problem bo to tylko jak narazie jest postawiony jeden

Będę teraz świnia ale nie mogę się powstrzymać :evil:

Po pierwsze - może jakieś znaki interpunkcyjne w powyższej wypowiedzi? Początek zdania? Koniec zdania? Jakiś przecinek w środku, kropka kończąca jedną myśl a zaczynająca drugą? Bo ta wypowiedz w takiej formie to dla mnie kompletny bełkot w większości kompletnie niezrozumiały.

Jak można tak lekceważyć rozmówcę, że prosząc go o pomoc nawet "nie chce się" ułożyć jako tako poprawnie skonstruowanego jednego (!!!) zdania?!

Dwa - tak przy okazji - dachÓwkę (tak, tak, wiem :) dysleksja, dysgrafia i wszelkie inne możliwe dystrofie :)i brak opcji sprawdzania poprawnej pisowni w komputerze ).

Trzy - ja nie wiem co to za dachówka "niebieski brylant" (to Ruppa?) - może jakaś nazwa producenta?

Bardzo chętnie bym pomogła w problemie kolorystycznym - ale nie jestem w stanie tych wszystkich rzeczy tak przekazanych ogarnąć.

Tyle tylko ze teraz pewnie moja opinia o kolorystyce już nie będzie brana pod uwagę :)

Może być jeszcze, żeby nie powiększać kakofonii kolorystycznej :wink: tak: słupki tynkowane na kolor ścian (żółty) a przęsła ze sztachet (to trochę ukryje dom :wink: ) drewnianych bejcowanych/malowanych na kolor zbliżony do dachówki...

Mam w okolicy biały domek z zielonym dachem i tak ma dopasowane ogrodzenie i to bardzo ładnie wygląda, no ale to są spokojniejsze kolory...

Pozdrawiam i gratuluję odwagi! :)