maszpol 23.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Witam wszystkich Ja porwałam się z motyką na słońce, zamówiłam projekt indywidualny wzorując się na domie „z charakterem” i szczerze powiedziawszy już się trochę pogubiłam. Dekarz nie wie jak i z czego ma zrobić daszek nad klatką schodową, a zależy mi na tym aby wyglądał bardzo podobnie jak na tym z pracowni. Jeśli to możliwe bardzo proszę o przesłanie informacji, a może macie jakieś rysunki jak to wykonać, będę bardzo wdzięczna. Poza tym proszę o zestawienie materiałów, producentów oraz dobre rady. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 , a zależy mi na tym aby wyglądał bardzo podobnie jak na tym z pracowni. czyli jakim???? jakis link , nazwa projektu, pracowni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.07.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dekarz nie wie jak i z czego ma zrobić daszek nad klatką schodowąPrzepraszam - a nie ma tego w projekcie?? Z drugiej strony - co to za dekarz, który nie wie jak zrobić prosty daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts