walor 23.07.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 KTO Z WAS JEST POSIDACZAM TAKIEJ OCZYSZCZALNI I JAK SIE SPRAWDZA W PRAKTYCE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
licia 23.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mamy taką - założoną parę miesięcy temu i sprawuje się świetnie. Kupiliśmy ją po rekomendacji przyjaciół, którzy użytkują ją pół roku dłużej, równiez bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Nie ja osobiście, ale parę osób z którymi współpracuje założyło oczyszczalnie tej firmy. Zadowoleni. Na pewno - pomijając kwestie samego działania POŚ- mogę polecić firmę jako solidna.(dużo lepiej mi się z nimi dogadywało niż z bio-eko) (ps. nie "krzycz" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walor 23.07.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 CZY PRAWDA JES ZE WODA JUZ PO OCZYSZCZENIU JEST NA TYLE CZYSTA ZE MOZE SIE NADAWAC DO PODLEWANIA OGRODU?PRODUCENT ZASZCZEGA ABY PEWNYCH KOMPONENTOW (OLEJE,CHLOR ITP.) NIE UZYWAC....JAK TO JEST W PRAKTYCE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniowka 25.07.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 no właśnie......jak działają oczyszczalnie biologiczne jeśli używa sie chloru, np domestosów....ponoć zabijają bakterie, czy to prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts