Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Armatura sanitarna co kupić a czego Nie-Naprawa-rady porady

salmon969

Recommended Posts

Z racji tego że byłem przez kilka lat serwisantem Armatury sanitarnej a obecnie pracuję w od kilkunastu lat w hurtowni sanitarno hydraulicznej. Mogę nieco pomuc w wyborze armatury oraz obaleniu wielu mitów jak to bywa w wielu branżach .

Jedno z pytań co do KFA i Grohe:

KFA do polska firma produkująca od 4 lat w Chinach jak większość producentów , ale najtańsza bateria Grohe jest lepsza od najleprzej serji KFA pomimo że Grohe też ma częściową produkcję w Chinach ale tych najtańszych serij baterii .Tak więc polecam Grohe ze średniej półki cenowej .A osobiście polecam Kludi .

Tomm1927

Paffoni Włoska firma dobre produkty nieco mało sprzedaje(po gwarancji może być ciężko z częściami ) się w Polsce tak więc upewnij się czy posiada serwis w domu klijęta .Najlepiej przed kupnem weś tel do serwisu i upewnij się że serwis faktycznie jest :)

nastka79

Kludi nie do zdarcia bateria i mają dobry serwis jak by co

Trociu

Tani Chiński produkt nie raz działa przez wiele lat niezawodnie i cieszy rezultat zawsze jest ten sam , pewna wymiana na inny model napewno nie tej samej marki .

- wykończeniówka nie trzeba się zabardzo martwić się jak porysuje się wiem i rozumiem .

Ale co jak skończysz kłaść parkiet a bateria na piętrze pęnie ( co jest częste ) zalane całe piętro i parter ..... na etapie wykończeniowym ... ?

Kris_1999

tak warto mieć zucchetti dobra stara z renomą , firma Włoska ale tak samo jak wcześniej sprawć czy ma serwis itp

• 2 years później...