salmon969 24.07.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Z racji tego że byłem przez kilka lat serwisantem Armatury sanitarnej a obecnie pracuję w od kilkunastu lat w hurtowni sanitarno hydraulicznej. Mogę nieco pomuc w wyborze armatury oraz obaleniu wielu mitów jak to bywa w wielu branżach . Jedno z pytań co do KFA i Grohe: KFA do polska firma produkująca od 4 lat w Chinach jak większość producentów , ale najtańsza bateria Grohe jest lepsza od najleprzej serji KFA pomimo że Grohe też ma częściową produkcję w Chinach ale tych najtańszych serij baterii .Tak więc polecam Grohe ze średniej półki cenowej .A osobiście polecam Kludi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 24.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 a co w takim razie sądzisz o bateriach STICK firmy PAFFONI ??warto to zakupić?? bo design jest dość ciekawy i bardzo by nam pasował?? Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 No Kludi mi się podoba, tylko te ceny je dyskwalifikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.07.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 A co powiesz na temat Loge? Wiem, że chińszczyzna, ale wykończeniówka trwa .... a to ewentualnie najłatwiej wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 24.07.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Hej! Jaka jest Twoja opinia o firmie Zucchetti?Mają ciekawy design, ale czy warto wydawać tyle kasy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_1999 24.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja mam Zuchetti i spawuja sie ok., mam je 3 lata, a kupiłem je dla designu. nie znosze tych wszystkich, podobnych do siebie jednouchwytowych baterii. kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 24.07.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 a ja mam KFA od kilku miesiecy....i klne na czym świat stoi. Potwierdzam opinię o niej-nie wiem co mnie podkusiło (albo wiem.....cena!!) że ją kupiłam.W kazdym razie jesli ktos jest przed zakupem to zdecydowanie odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 24.07.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Tomm1927 Paffoni Włoska firma dobre produkty nieco mało sprzedaje(po gwarancji może być ciężko z częściami ) się w Polsce tak więc upewnij się czy posiada serwis w domu klijęta .Najlepiej przed kupnem weś tel do serwisu i upewnij się że serwis faktycznie jest nastka79 Kludi nie do zdarcia bateria i mają dobry serwis jak by co Trociu Tani Chiński produkt nie raz działa przez wiele lat niezawodnie i cieszy rezultat zawsze jest ten sam , pewna wymiana na inny model napewno nie tej samej marki . - wykończeniówka nie trzeba się zabardzo martwić się jak porysuje się wiem i rozumiem . Ale co jak skończysz kłaść parkiet a bateria na piętrze pęnie ( co jest częste ) zalane całe piętro i parter ..... na etapie wykończeniowym ... ? Kris_1999 tak warto mieć zucchetti dobra stara z renomą , firma Włoska ale tak samo jak wcześniej sprawć czy ma serwis itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gate04 10.03.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Zucchetti też kupiłem dla wyglądu. Niestety - jedna z nich zaczęła przeciekać i już 2 miesiące czekam na naprawę myjąc się nad wanną.... Chyba zakończy się na wymianie na coś niemieckiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts