blady 24.07.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam, jeśli ktoś ostatnio kupował piec piec immergas ZEUS VICTRIX SUPERIOR 26 kW (może być też wersja starsza ZEUS VICTRIX) to proszę o namiary na sklep. Szukam dostawcy który ma ten piec w dobrej cenie Z góry dziękuję za pomoc b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Najlepszy sposób to wklepać w Google, znaleźć producenta lub dystrybutora, poszukać na jego stronie przedstawicieli handlowych, albo sklepów, z którymi współpracują, a potem do działania - pytanie i negocjowanie ze sprzedawcami. Tak właśnie kupowałam nasz piec i udało mi się zaoszczędzić sporo kasy w porównaniu z ceną katalogową. Róznice u sprzedawców są spore, warto za tym pochodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady 10.08.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Już kupiłem. Dałem całe 6 tys z dostawą do domu. Nawet nie wiem ile jest w katalogu... mam nadzieję, że dużo więcej. Co ciekawe na Węgrzech ten piec kosztuje w sklepach internetowych około 4.5 tys, pozostaje kwestia kosztów dostawy i gwarancji. Nie zdecydowałem się na prywatny import z Węgier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek222 28.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 fajnie, że zapytałeś i fajnie że powiedziałeś za ile kupiłeś ... a jakbyś mógł jeszcze dodać gdzie to byłbym ci wdzięczny, bo też chcę kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 29.08.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a oc ten piec ma że jest tak poszukiwany?podpowiedzcie?bo za jakiś czas i ja bedę musiał to ustrojstwo kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady 29.08.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 groomek, moim zdaniem ten piec nie jest jakoś bardziej poszukiwany niż inne - fakt, że ja się go trochę naszukałem ale to była kwestia ceny. Jak jeździsz na Węgry ew. do Czech to lepiej tam kupić ten piec - 1500 zł zostanie w kieszeni. Mnie zniechęciły koszty dostawy i nie wyjaśniona kwestia gwarancji. Teoretycznie kupując na terenie UE producent powinien zapewnić gwarancję bez względu na miejsce zakupu. Ważna jest faktura i karta gwarancyjna. Ale kto tam wie jakich prawników ma Immergas i czy nie są lepsi od moich Dla mnie ten piec ma taką zaletę, że ma wbudowany zasobnik, dobrą wydajność CWU w porównaniu do innych, zaczyna się od 4,7 kW, diagnostyka pieca z sterownika pokojowego i producent daje 5 lat gwarancji. Reszta to kwestia gustu - mi np podoba się kolor LCD na piecu - pasuje mi do kabiny prysznicowej. Kupowałem ostatnio mojej mamie Termet MiniTerm, 2f, z zamkniętą komorą spalania - do małych instalacji jest idealny, także dla odmiany też mogę poleci ten piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek222 29.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 blady, czy mógłbys powiedzieć gdzie kupiłeś immergasa za 6k z dostawą? Chcę tez kupić i minimalna cena jaką znalazłem to 6140 ale bez dostawy i jest to b. daleko ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady 29.08.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 jarek, kupiłem tutaj: http://www.armet.slask.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek222 29.08.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 dzięki piekne za info,mam zagwozdkę, bo napaliłem się wcześniej na Viessmana Vitopend 222 (nie kondensat) za 5000 zł, ale kolega ma zeusa od 5 lat (starszy model - nie superior, czyli bez ślicznego wyświetlacza) i jest tym piecem zachwycony, serwisem też.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Escape2 29.03.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mnie ten kociol pięknie się kojarzy. Szfagroszczak szukał go po hurtowniach 2 tygodnie a ja w jeden dzień znalazłem go w necie 2500 taniej. Dużo sie nie naszukałem bo sam kupiłem piecyk w tym sklepie. W necie jest po prostu dizo taniej a na fuego.pl dostałem jeszcze rabat za drugi zakup. Oczywiście taką oszczędność trzeba było uczcić i to najlepiej wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary882 19.07.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam, jeśli ktoś ostatnio kupował piec piec immergas ZEUS VICTRIX SUPERIOR 26 kW (może być też wersja starsza ZEUS VICTRIX) to proszę o namiary na sklep. Szukam dostawcy który ma ten piec w dobrej cenie Z góry dziękuję za pomoc b. sprawdz tu kotlygazowe.eu <--- sprawdzałem ceny z przedstawicielem ... osobiści nie byłem po prostu za daleko mam ... ale tak jak mówili przesyłka po Polsce to pikuś pozdrawiam mam nadzieje ze pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts