ario80 24.07.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam, Mam kupiony materiał na budowę, którą planowałem rozpocząć w tym roku ale muszę zmienić plany i zacząć w 2009. Czy jakoś muszę zabezpieczyć materiał w czasie jesienno-zimowym? Niektóre palety mają naruszoną folię ochronną a nie chciałbym materiału przez pogodę. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.07.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 nie ma klopotu ....chron palety przed nadmiernym zamoczeniem, zapewnij jakis doplyw powietrza jesli przykryjesz ja folią. i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ario80 24.07.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 nie ma klopotu .... chron palety przed nadmiernym zamoczeniem, zapewnij jakis doplyw powietrza jesli przykryjesz ja folią. i tyle. czyli mogę zostawić je na dobrą sprawę tak jak są? stoją na otwartym terenie, nie jest to żadna niecka więc wody stojącej nie będzie dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.07.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 zakrylbym jedynie wierzchnia warstwe jakas folią, lużno, byle woda nie padala bezp. z gory i ewent. snieg nie lezal na BK, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts