cooky.gdynia 08.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A ja będę mieszkać w lesie. Czy mogę dołączyć? Pozdrawiam, Mirella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A ja będę mieszkać w lesie. Czy mogę dołączyć? Pozdrawiam, Mirella o matko, sama? Zima idzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.09.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kurna, lesnicy z ekologami namawiają na wycinanie drzew!!! W Beskidach. Chyba więxba stanieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 09.09.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 To oby szybko bo ja za 3 tygodnie bede placic... Eeee tam, nie stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.09.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kurna, lesnicy z ekologami namawiają na wycinanie drzew!!! W Beskidach. Chyba więxba stanieje... leśnicy??...ekolodzy?? a skąd takie info??....do tej pory na zwiększonym pozyskaniu drewna zależało tylko tartakom....nam zarzuca się że za mało tniemy, że deprecjonujemy drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooky.gdynia 10.09.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A ja będę mieszkać w lesie. Czy mogę dołączyć? Pozdrawiam, Mirella o matko, sama? Zima idzie!!! Ano, przez większość czasu sama, bo jak mąż w morzu, to z kim ? Gacha nie posiadam, a do towarzystwa muszą starczyć moje dwa jamniki ( psy zaczepno-obronne, hihi ) A, a propos zimy, to mam terenówkę, więc z zaspami sobie poradzę, ale dla ułatwienia gmina odśnieża pobliską drogę. Dam radę ! Nie ma nic piękniejszego jak las o każdej porze roku !!! Dlatego warto nie zwracać uwagi na "drobne przeciwności". Pozdrawiam, Mirella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.09.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Polcam opowiesc o gosciu, ktory przeprowadzil sie w Bieszczady... Gdzies to bylo na forum. Moze wiecie gdzie? A tak nawiasem mowiac, to podobno dobrze pali sie w kominku wyszuszonymi kupami wielblada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.10.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ..... A tak nawiasem mowiac, to podobno dobrze pali sie w kominku wyszuszonymi kupami wielblada ... podobno...nie tylko w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 19.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witajcie! Mój mąż jest leśniczym, a ja jestem leśniczyną. Chociaż nie mieszkamy w lokalu służbowym, to jak większość budujących leśników chcemy mieszkać we własnym domku z ogródkiem. Zatem chętnie wpiszę się do waszej grupy. Tylko coś tu cisza się zadomowiła. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.04.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 witaj jolapp2 gdzie pracuje Twój mąż i gdzie budujecie domek?? no niestety cisza, ja jestem przed pełną kontrolą więc brak czasu na pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja to nawet gajowym nie jestem, ale do lasu to mam 200 m więc słucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 20.04.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witajcie! A zatem mój osobisty małż pracuje w Nadleśnictwie Zawadzkie, mieszkamy w Zawadzkiem i tutaj będziemy się budować. Czyżbyś się przygotowywał do kontroli z Dyrekcji Regionalnej - kompleksówka? Wiem, co to znaczy, mój małż już przechodził ich kilka. Zresztą w sezonie jesienno-zimowym także. Życzę więc wysokiej oceny pokontrolnej. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.04.2009 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dokładnie lada dzień u nas kompleksówka. Ja pracuje w Tułowicach. ps. mam kilku znajomych w Zawadzkim ps. dziś u nas jest akcja Policji "Łap pumę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 21.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mój mąż jest po technikum w Tułowicach. Zresztą pochodzimy z tamtych terenów: z Nysy i Łambinowic Akcję w sprawie "Pumy" znam z relacji mego brata (mieszka niedaleko Tułowic), czy leśnicy i myśiwi też będą w niej uczestniczyć? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.04.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 W akcji "Puma" uczestniczy tylko policja z odpowiednimi służbami do łapania zwierząt Ja pochodzę z Żywca a teraz mieszkam w Tułowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wonnica 15.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 No to jest nas więcej Niech się wypchają tymi służbowymi ruderami, z obietnicą nigdy nie majacego nadejść remontu W naszym Nctwie masa zielonych się wybudowała i kolejni się budują. My też. Pozdrawiam z RDLP Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 22.12.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze: Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę. Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni. Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei. By spełniło się choć jedno z twoich marzeń. Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! http://lh4.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/S1IAMZB0DsI/AAAAAAAAAbE/xxrfcFlLIg0/3955.jpg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna lt 16.02.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam!!! co prawda chyba grupa zamiera (umarła?) ale i ja się dopisuję (o ile można) ja do lasu mam od granicy działki jakieś 8 m... także w zasadzie prawie w lesie się buduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts