pon 24.07.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam ,właśnie stałem się właścicielem nowego mieszkania. Zawsze bardzo podobało mi się drewno na podłodze w łazience ale trochę się boję, że po jakimś czasie zacznie się wypaczać i falować. Jakiś czas temu zobaczyłem gres przypominający drewno np. http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=20&a=7&lang=pl&collID=296Czy to dobry pomysł kłaść taki gres w łazience wielkości 4,5 m2. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.07.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Gdyby tylko moja żona zgodziła się na płytki imitujace drewno to miałbym je w całym korytażu i wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 28.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Mam identyczną wielkość łazienki, na podłodze jest gres właśnie drewnopodobny, na ścianie białe płytki z tubądzine z serii homme, mi się podoba, do tego tymi drewnopodobnymi mam obłożony blat pod umywalkę i zrobioną pod nim półkę i miejsce na kosz, a także rame na lustro, będące na całej ścianie tak ok. 2m.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pon 30.07.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Olasa masz może jakieś zdjęcia?? Jestem bardzo ciekaw jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 24.08.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Mam identyczną wielkość łazienki, na podłodze jest gres właśnie drewnopodobny, na ścianie białe płytki z tubądzine z serii homme, mi się podoba, do tego tymi drewnopodobnymi mam obłożony blat pod umywalkę i zrobioną pod nim półkę i miejsce na kosz, a także rame na lustro, będące na całej ścianie tak ok. 2m.[/img] no pochwal się zdjęciami, proszę... nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts