Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chłodziarko zamrażarka Side by Side SAMSUNG RSH1FTPE

sevageivi

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Na dwa niezależne systemy – można wyłączyć lodówkę (funkcja wakacje) a zamrażarka jest włączona.

Na system antybakteryjny (silver coś tam) dzięki czemu żywność rzeczywiście! Znacznie dłużej jest świeża i nie ulega zepsuciu tak jak w naszej starej

Na system pochłaniania zapachów – (nie cierpię jak jedno jedzenie przechodzi drugim itd.) –zdaje egzamin!

Na system nawiewu wilgotnego powietrza, dzięki któremu jabłko czy pomidor się nie marszczy leżąc na półce i dłuuuuugo wygląda apetycznie!

Na system samodomyknia się lodówki :)

Na kostkarkę! W sumie od tego się zaczęło ;) i schłodzoną przefiltrowaną wodę nadającą się do natychmiastowego spożycia (super sprawa w upały! Sok w szklaneczkę i pod kranik!)

Na barek – dzięki temu mam gdzie nalewać sok do szklanki, nie muszę latać po kuchni by postawić szklankę szykując drinka, a co najważniejsze! Oszczędzam energię otwierając tylko tę część, gdy sięgam po napój czy mleko do kawy, a nie całą lodówkę :)

Na materiał wykończeniowy – satynowa stal fakturowana – rzeczywiście nie widać na niej paluchów tak jak na normalnej z połyskiem, łatwa w utrzymaniu czystości!

I mogłabym tak jeszcze wymieniać i wymieniać, ale dość :) bo jeszcze kto mnie posądzi o kryptoreklamę ;)

Życzę zadowolenia z użytkowania!

P.S. zdjęcie chyba jest gdzieś w mojej galerii (link pod podpisem)

pozdrawiam :)

• 2 weeks później...