sevageivi 24.07.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Zastanawiamy się na zakupem tego wielkoluda. Czy ktoś może nam o nim coś powiedzieć z doświadczeń własnych lub najbliższych znajomych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.07.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 się ma, się jest zadowolonym (chyba takie same oznaczenie, albo bardzo zbliżone) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 25.07.2008 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 się dziękuję się jakieś zdjęcia "na żywo" posiada?)na co zwracaliście uwagę wybierając lodówkę? i jeszcze jedno - czy widać na niej ślady po palcach, czy to taki "antypalczasty" inox?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam, również mam chęć na taką lodówkę tylko że.... zabudowaną. Wiem że jest taka opcja, ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić może ktoś ma i wklei zdjęcie. Pliss. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziula2 08.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 mam chłodzirko zamrażarkę Samsung model RL36SBNS i jestem z niej bardzo zadowolona, paluszki się nie odbijają tak jak na inoxach nielakierowanych, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 09.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Na dwa niezależne systemy – można wyłączyć lodówkę (funkcja wakacje) a zamrażarka jest włączona. Na system antybakteryjny (silver coś tam) dzięki czemu żywność rzeczywiście! Znacznie dłużej jest świeża i nie ulega zepsuciu tak jak w naszej starej Na system pochłaniania zapachów – (nie cierpię jak jedno jedzenie przechodzi drugim itd.) –zdaje egzamin! Na system nawiewu wilgotnego powietrza, dzięki któremu jabłko czy pomidor się nie marszczy leżąc na półce i dłuuuuugo wygląda apetycznie! Na system samodomyknia się lodówki Na kostkarkę! W sumie od tego się zaczęło i schłodzoną przefiltrowaną wodę nadającą się do natychmiastowego spożycia (super sprawa w upały! Sok w szklaneczkę i pod kranik!) Na barek – dzięki temu mam gdzie nalewać sok do szklanki, nie muszę latać po kuchni by postawić szklankę szykując drinka, a co najważniejsze! Oszczędzam energię otwierając tylko tę część, gdy sięgam po napój czy mleko do kawy, a nie całą lodówkę Na materiał wykończeniowy – satynowa stal fakturowana – rzeczywiście nie widać na niej paluchów tak jak na normalnej z połyskiem, łatwa w utrzymaniu czystości! I mogłabym tak jeszcze wymieniać i wymieniać, ale dość bo jeszcze kto mnie posądzi o kryptoreklamę Życzę zadowolenia z użytkowania! P.S. zdjęcie chyba jest gdzieś w mojej galerii (link pod podpisem) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2008 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 madziula2, osowa dziękuję. A czy ktoś ma taką lodówkę w zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts