Bold 24.07.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 zapraszam do komentowania szkieletora, jestem otwarty na wszelką krytykę i się nie obrażam, komentarze pozytywne też są mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.07.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Pokaz wnetrza, powiedz czym bedziesz kryl, kto ci robi i zz ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.07.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ostatnie zdjecie jest cudne - widze, ze juz kosiarki masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 24.07.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ostatnie zdjecie jest cudne - widze, ze juz kosiarki masz takie kosiarki są fajne, nie wymagają paliwa, przerabiają trawę na kompost i jeszcze dają mleko, niestety maja jedną wadę, nie mają na wyposażeniu pojemników na odchody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 24.07.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 rozkład pomieszczeń po adaptacji Parter http://img129.imageshack.us/img129/7097/parterrx3.jpg Piętro http://img181.imageshack.us/img181/6484/pietrojv0.jpg Rzut od strony pomieszczenia gospodarczego http://img291.imageshack.us/img291/8422/bokmw3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 05.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Przepiękne macie te widoczki, zazdroszczę Działka jest duża? Dojazd sensowny? Te opaski okienne bardzo fajne, będą pasować wg mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 06.08.2008 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 działka ma 16 arów, dojazd asfaltowy, jedynie ostatnie 50 m jest drogą gruntową utwardzaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No BOMBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Domek jest PRZEPIĘKNY, o widokach nie wspomnę (szczęściarze!!! ) Oj, będę kibicować, będę !!!!! A możemy Was kiedyś odwiedzić, bo my z "niedaleka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 08.08.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A możemy Was kiedyś odwiedzić, bo my z "niedaleka" a pewnie zapraszam, może będzie trochę problemu z terminem bo w grę wchodzą praktycznie tylko weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.08.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 My też możemy raczej tylko w weekendy. Odezwę się Teraz mamy straszny młyn na budowie, ale jak sie tylko uspokoi trochę to damy znać... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.08.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 własnie trafiłem na twój dziennik. No noe, dom trudno mi sobie wyobrazić ale to co macie dookoła naprawdę zachwyca. Będę śledzić ppoczynania i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 12.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No cudnie u Ciebie bez dwóch zdań. Ekipa się uwija aż miło popatrzeć. Będziecie w dwa tygodnie mieli to co u nas powstawało przez 3,5 miesiąca . Bardzo się cieszę, że budujemy domy z tej samej pracowni. Fajnie będzie obserwować cały proces rzeźbienia klimatu, a ciągoty chyba macie bardzo podobne do nas. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ależ piękne te sufity Jestem pełna podziwu, że tak sprawnie to wszystko idzie! Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 16.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Super budowa, domek i okolice (moje rodzinne). Skąd masz ekipę i ile wzięli za robocizne? My też mamy projekt z tej pracowni. L-40pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 16.08.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ekipa jest lokalna, wszyscy mieszkają w tej samej wsi, więc w razie czego nie będę ich musiał daleko szukać, za fundamenty skasowali 5 tyś za resztę to nie wiem, okaże się jak skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.08.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Jak zobaczyłam ostatnie zdjęcia z Waszej budowy to BRAK MI SŁÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poślij tych robotników do mnie, błagam A te rzeźbione krokwie, Matko kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUDO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 16.08.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Poślij tych robotników do mnie, błagam Zapomnij, do końca roku mają zajęte wszystkie terminy, sam ich będę chyba musiał błagać na kolanach żeby skończyli mi wnętrza jeszcze przed Świętami, bo mam zamiar spędzić Święta i Sylwestra w Górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 19.08.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie, no nieee, nieee, nieeee! Nie wierzę, że tak szybko to idzie, chyba coś tu oszukujesz Super domek będzie, jestem pod coraz większym wrażeniem Jeśli drzwi miały być w tym tygodniu, to nie możesz odpuścić - walcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 19.08.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 w związku z tym że zostałem oskarżony o oszustwo od dzisiaj włączyłem datę w aparacie, a z drzwiami się wszystko wyjaśniło, mają być na piątek lub na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia81 22.08.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Podziwiam, podziwiam. Bardzo szybko powstaje ten domek Jeśli możesz podać koszty tego przedsięwzięcia. I namiary na ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts