Bold 28.02.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 podkowa już się spawa, będzie z grubej rury kajnerowej, a co konkretnie chciałbyś podpatrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panstan1 28.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 wlasnie zdj montazu podkowy przede wszystkim.Wydaje sie ze rozprowadzenie kanalow masz na krotko,prosto do komina i drugi dookola piekarnika,szybra na razie nie widzialem,domyslam sie.Wszelkie zdj z budowy pieca powitam z radoscia, interesuje sie po prostu piecownictwem, stawialem grill,kominy, byc moze pora na piec pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 05.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Co się dzieje z kuchnią, bo zaczynam się niepokoić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 07.03.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Co się dzieje z kuchnią, bo zaczynam się niepokoić... spokojnie nie ma powodu do paniki kuchnia już skończona, mam już drzwi wewnętrzne i teraz stawia się kominek, tygodniu nie miałem za bardzo czasu i chciałem wrzucić jakieś zdjęcia dzisiaj, ale się nie zapłaciło za kablówkę i wyłączyli teraz piszę grzecznościowo, ale prawdopodobnie w poniedziałek wrzucę jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareks1972 07.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 w ramach cięcia kosztów mieliśmy zrezygnować z pieca, ale sie zainspirowałam tym Twoim piecem. Po prostu zaraziłam sie virusem piecowym i ciagle o nim mysle, oj chyba z cięcia kosztów nici... albo nie zrobimy łazienki Czekam na nowe fotki zeby pogłębić mój stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panstan1 10.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Bold,dzieki za zdjecia,wiesz jak ucieszyc czlowieka , kuchnia piekna, zycze smacznych posilkow Pozdrowienia.:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 10.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Czy we wnęce pod płytą elektryczna będzie też piekarnik elektryczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 11.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 CUDNA kuchnia!!!! i bardzo ładny kolor kafli,.... chciałabym kiedyś zobaczyć taką kuchnie kaflową/ kominek kaflowy na żywo, ciekawam ogromnie...... GRATULUJE - to pewnie jak napalisz w tej kuchni to i kominek mało potrzebny bedzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 11.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Bold kuchnia... ... brak słów, to jest chyba to czego brakuje u mnie .... Dopracowałeś to pierwszorzędnie. Szczerze gratuluję Widzę, że my jednak poszliśmy ostro na łatwiznę, ale poczekaj aż zrobimy wędzarnię... za kilka lat Jak tylko pozbieram szczękę to wracam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 11.03.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czy we wnęce pod płytą elektryczna będzie też piekarnik elektryczny? nie, pod oknem będą już meble kuchenna, a do tej wnęki planuję zmieścić take wysuwane cargo, magic corner to się chyba nazywa. GRATULUJE - to pewnie jak napalisz w tej kuchni to i kominek mało potrzebny bedzie??? niestety, kuchnią nie da się nagrzać całego domu, za słabo grzeje i nie ma DGP za to ma tą przewagę nad kominkiem że jak się porządnie nagrzeje to trzyma ciepło do samego rana Widzę, że my jednak poszliśmy ostro na łatwiznę, ale poczekaj aż zrobimy wędzarnię... za kilka lat Jak tylko pozbieram szczękę to wracam do siebie ja tęż będą robił przed wakacjami grila z wędzarnią a Twoje barierki - super wypas, chyba zrobię takie same jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 12.03.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Bold Wal śmiało ... no te barierki Na żywo dają jeszcze więcej uroku niż widać to na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareks1972 12.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 kuchnie masz...... kurcze, brak mi odpowiednich superlatyw. Też ide pod stół szukać swojej szczęki. Wyszła kapitalnie.faktycznie kolor kafli w świetle dziennym jeszcze lepszy. No cały kształt kuchni super. Moze Twj piekarnik bedzię duchówką, to też bardzo fajna sprawa.kurcze, teraz już widze ze bez kuchni drweniak być nie może. Bardzo gratuluje konsekwencji, bo jak pojdziecie tym torem to wyjdzie cacko a nie domeksporo domow na tym forum jest ladnych ( mowie o drewniakach), ale do momentu urządzania wnętrza..... U ciebie zapowiada się bardzo interesującogratuluje i zazdroszczę ( ale tak zdrowo, kondtruktywnie, i inspiruję się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 12.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Szczena opada patrząc na Twoją kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 24.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Bold - gratulacje ! Świetny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 26.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Fajny domek, podobają mi się twoje drzwi wejściowe, czy możesz podać namiary na stolarza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 26.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 czy ten Twój zdun robi też prawdziwe kominki (bez wkładu) i czy drogi jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 27.03.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 stolarz jest z Żegociny, niestety przez telefon nic z nim nie załatwisz, jeżeli chciałabyś coś zamówić musiałabyś się pofatygować osobiście,jeżeli dalej jesteś zainteresowana, służę pomocą.Pytałem się zduna i mówi że murował takie kominki, niestety od kwietnia będzie budował dom dla córki i ewentualnie mógłby coś zrobić jesienią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Hej. Jak widzę te ściany z poszpachlowanymi łączeniami i schody to od razu wspomnienia wracają Jeszcze tak niedawno u nas ak było. Schody widzę masz solidniej zrobione niż my, bo u nas powstawiali jakieś podpórki i nie wyglada to dobrze Na początku nie zwracałam na to uwagi, ale teraz zaczyna mi rosnąć wrzód na mózgu. Żebyś już nie musiał szukać moich komentarzy, bo spadły pewnie znów gdzieś na koniec świata to Ci tylko podpowiem z tą podłogą. To był ten Ceresit a w miejscach gdzie może być więcej wilgoci i narażenie na kontakt z wodą dodatkowo ta guma. Powiedz jak to jest u Was, bo ja ostatnio zaczynam mieć wątpliwości co do tego, że zrobiliśmy jednak szkielet a nie bal Już nic nie mówię Pawełkowi , Może sobie to zrekompensuję powolnym, ale ustawicznym wzbogacaniem wnętrz w drewno i kamień? No, ale do sedna. Coś mi się wydaje, że niedługo przeprowadzka... Wyrobicie się z resztą prac w 2 m-ce? Serdecznie pozdrawiam. P.S. Napisz czy rodzina już się niecierpliwi? Żona to pewnie "wiesza" już firanki w oknach? Jak tak miałam na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 08.04.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jajka smacznego,tyłeczka mokrego.Smacznej babeczki,dwa litry wódeczki.Słodkiego baranka,imprezy do ranka. http://images48.fotosik.pl/97/e5a88d8bb82a9600med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts