Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komenty do dziennika: To będzie nasze miejsce- M&J

Recommended Posts

Hello, rzucilem okiem na wasz projekt. Calkiem, calkiem ... tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Nie wiem jakim autkiem jezdzicie, ale w domu rodzicow bramy garazowe maja 2,5 m szerokosci. Wjazd wiekszymi samochodami zaczyna sie od zlozenia lusterek, na szczescie u was nie trzeba bedzie ustawiac ogranicznikow pod kolami bo dlugosc jest ok. My wybudujemy garaz 6,5x4,5 z brama 2,7 m. Jesli chodzi o samosiejki, to dobrych macie sasiadow ;-) Ostatnio w Cz-wie w takiej sytuacji narobili ludziom problemow z ochrona srodowiska :/

• 11 months później...

Witam wpadłam z rewizytą :wink:

No proszę i rośnie domek... :wink:

Domyslam się kosztu piwnicy, dlatego my z niej zrezygnowaliśmy... hm chociaż będzie budynek gospodarczy w przyszłości naprzeciwko domku, juz mamy pozwolenie na niego..tylko brak funduszy.

Nie odrazu Rzym zbudowano :wink:

Życzę Wam powodzenia w kolejnych etapach budowy.

Nu i będę czekac na kolejne fotorelacje z budowy :wink:

• 1 month później...
przejrzałam Wasz dziennik a tu prawie ten sam tok co u Nas :wink: Może jestesmy troszkę dalej, poniewaz czekamy na PnB. Ostatnio "odkrzaczaliśmy" działkę i tez mamy dylemat ze studnią w tle. Generalnie wodociąg co prawda możemy podłączyć, ale kończy się on w sporej odległości od naszej działki. Adaptując projekt uwzględniliśmy studnię, ale co ostatecznie zadecydujemy czas pokaże :lol: W takim razie trzymamy kciuki :wink: i zapraszamy do Nas :oops:

Witam, tak mi się przypomniało jak pisałaś jestesmy troszkę dalej. Sprawdzam stan obecny i stwierdzam, że za dwa tygodnie będziemy mieć także murowane ścian poddasza, zatem depczemy Wam po piętach :lol:

• 9 months później...
  • 7 months później...