marteczka37 24.07.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Zapraszamy do wyrażania opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marteczka37 24.07.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Będziemy wdzięczni za spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 25.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 hej moge wiedziec gdzie dokladnie sie budujecie bo troche okolica mi znajoma ale nie wiem czy sie nie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 27.07.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Hello, rzucilem okiem na wasz projekt. Calkiem, calkiem ... tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Nie wiem jakim autkiem jezdzicie, ale w domu rodzicow bramy garazowe maja 2,5 m szerokosci. Wjazd wiekszymi samochodami zaczyna sie od zlozenia lusterek, na szczescie u was nie trzeba bedzie ustawiac ogranicznikow pod kolami bo dlugosc jest ok. My wybudujemy garaz 6,5x4,5 z brama 2,7 m. Jesli chodzi o samosiejki, to dobrych macie sasiadow Ostatnio w Cz-wie w takiej sytuacji narobili ludziom problemow z ochrona srodowiska :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marteczka37 30.07.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Póki co sąsiadów mamy tylko naprzeciwko i choć są bardzo Nami zaintersowani to jak dotąd raczej w pozytywnej dla Nas formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daguska 30.07.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 z tego co nam wiadomo wszystkie drzewa starsze anizeli 5 lat wymagaja pozwolenia na wyciecie z gminy jesli chodzi o stal my na Kaszubach dostalislmy tydzien temu za 3300 zl/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marteczka37 30.07.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Nasze drzewka pięciu lat na pewno nie miały, więc jeśli takie kryterium Nas dotyczy to paczek do więzienia nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam wpadłam z rewizytą No proszę i rośnie domek... Domyslam się kosztu piwnicy, dlatego my z niej zrezygnowaliśmy... hm chociaż będzie budynek gospodarczy w przyszłości naprzeciwko domku, juz mamy pozwolenie na niego..tylko brak funduszy. Nie odrazu Rzym zbudowano Życzę Wam powodzenia w kolejnych etapach budowy. Nu i będę czekac na kolejne fotorelacje z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irq123 01.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 przejrzałam Wasz dziennik a tu prawie ten sam tok co u Nas Może jestesmy troszkę dalej, poniewaz czekamy na PnB. Ostatnio "odkrzaczaliśmy" działkę i tez mamy dylemat ze studnią w tle. Generalnie wodociąg co prawda możemy podłączyć, ale kończy się on w sporej odległości od naszej działki. Adaptując projekt uwzględniliśmy studnię, ale co ostatecznie zadecydujemy czas pokaże W takim razie trzymamy kciuki i zapraszamy do Nas Witam, tak mi się przypomniało jak pisałaś jestesmy troszkę dalej. Sprawdzam stan obecny i stwierdzam, że za dwa tygodnie będziemy mieć także murowane ścian poddasza, zatem depczemy Wam po piętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cześć, Ale szybkie tempo macie, oby tak dalej. Kiedy zamierzacie się wprowadzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marteczka37 06.06.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Marzy Nam się wprowadzka jeszcze w tym roku:) czy się uda to czas pewnie pokaże. Swoją drogą to już trzeci rok z zabawą w budowanie:) t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marteczka37 24.01.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 z perspektywy czasu widzę, że jednak Nam się nie udało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts