Silkroad 24.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam, przeszukałem forum i brak informacji o aktulanych cenach za robocizne ogrodzenia - są informacje z zeszłego roku. Od tego czasu sporo się zmieniło a dziś ceny trochę spadły tak przynajmniej informują portale budowlane .Ile kosztuje wykonanie ogrodzenia sytemowego czy inaczej panelowego - tylko robocizna z mb.? Słupki co 2,5 m i cokolik. bez obkładania czym kolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Albinos 29.07.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Dołączam się i podnoszę temat.Interesuje mnie to samo, płotek także 2.5m bo te z maretów 190cm jakoś nie zachęcają. Dodatkowo czy macie do polecenia firmę, która sprzedaje tego rodzaju ogrodzenia z okolic Trójmiasta? Ja mam namiary na Artbud na trasie Gdańsk-Starogard, ceny wydają mi się przystępne jeśli chodzi o materiał. Robociznę wykonują przez firmę zewnętrzną z którą jeszcze się nie kontaktowałem. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irq123 29.07.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam, ogrodzenie panelowe, jakie widać w moim dzienniku kosztowało (robocizna) 1100zł, tego jest ok 80mb Jeżeli ktoś chce kupić dobre i tanie panele, dam kontakt na priv, te są z drutu 5mm/5mm, a wszędzie są dostępne droższe z cieńszego drutu... Panel 152 cm wysoki ze słupkiem 2,3m wszystko ocynkowane i malowane proszkowo, słupki z akcesoriami (uchwyty, nakrętki, daszki) kosztował ok 200zł za przęsło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teńka 18.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ja poproszę o namiar na dostawcę takich paneli - napisz na co zwrócić uwagę kupując takie panele i jeszcze jedno pytanie jak one są montowane do podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irq123 19.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Żeby ułatwić ewentualnym kolejnym pytającym tu podam telefon, jak ktoś chce wiedzieć coś więcej niech pyta. Telefon do Pana co sprzedaje takie panele to: 0 509 966 559 Igor. A jak się montuje.. dołek słupek, cement.. słupki jak przy siatce, tylko są prostokątne.. a ta podmurówka betonowa na chudziaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts