Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrodzenie 2008 - 07 ( Panelowe , systemowe )

Silkroad

Recommended Posts

Witam, przeszukałem forum i brak informacji o aktulanych cenach za robocizne ogrodzenia - są informacje z zeszłego roku. Od tego czasu sporo się zmieniło a dziś ceny trochę spadły tak przynajmniej informują portale budowlane .

Ile kosztuje wykonanie ogrodzenia sytemowego czy inaczej panelowego - tylko robocizna z mb.? Słupki co 2,5 m i cokolik. bez obkładania czym kolwiek.

Dołączam się i podnoszę temat.

Interesuje mnie to samo, płotek także 2.5m bo te z maretów 190cm jakoś nie zachęcają.

Dodatkowo czy macie do polecenia firmę, która sprzedaje tego rodzaju ogrodzenia z okolic Trójmiasta?

Ja mam namiary na Artbud na trasie Gdańsk-Starogard, ceny wydają mi się przystępne jeśli chodzi o materiał. Robociznę wykonują przez firmę zewnętrzną z którą jeszcze się nie kontaktowałem.

Dzieki

Witam, ogrodzenie panelowe, jakie widać w moim dzienniku kosztowało (robocizna) 1100zł, tego jest ok 80mb

Jeżeli ktoś chce kupić dobre i tanie panele, dam kontakt na priv, te są z drutu 5mm/5mm, a wszędzie są dostępne droższe z cieńszego drutu... Panel 152 cm wysoki ze słupkiem 2,3m wszystko ocynkowane i malowane proszkowo, słupki z akcesoriami (uchwyty, nakrętki, daszki) kosztował ok 200zł za przęsło...

• 3 weeks później...

Żeby ułatwić ewentualnym kolejnym pytającym tu podam telefon, jak ktoś chce wiedzieć coś więcej niech pyta. :wink:

Telefon do Pana co sprzedaje takie panele to:

0 509 966 559 Igor.

A jak się montuje.. dołek słupek, cement.. słupki jak przy siatce, tylko są prostokątne.. a ta podmurówka betonowa na chudziaka... :D