buraga 24.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 witam!mam w kuchni i przedpokoju płytki. chcialabym polozyc na to linoleum albo cos innego. czy mozna to zrobic bez zrywania plytek? bede wdzieczna za odpowiedz!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 25.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A dlaczego chcesz przykrywać płytki linoleum? Nie wiem jakie obecnie produkuje się wykładziny elastyczne ( bo chyba tak to się teraz nazywa ) ale to linoleum, które pamiętam z dzieciństwa z czasem odwzorowywało to co jest pod nim. Jeżeli obecne wykładziny mają te same właściwości to sądzę, że po pewnym czasie widać byłoby na tym twoim linoleum wklęsłą "krateczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 25.07.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Spokojnie można kłaść na płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buraga 27.07.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Dziekuje za odpowiedzi!Chce polozyc cos na plytki, bo sa po prostu brzydkie, a na razie nie moge sobie pozwolic na generalny remont.Mam nadzieje, ze uda m sie znalezc cos odpowiedniego. Jeszcze raz pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts