ryba7070 25.07.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Minimalizm czy nie ale przynajmniej w dobrym guście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 25.07.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Kazdy ma swoj gust...mnie sie podoba....wnetrza spójne, przemyslane...harmonijne. Zainteresowała mnie podłoga w kuchni..połozyliscie parkiet przemysłowy ..ale moje pytanie..jaki i czy bedzie olejowany czy lakierowany?? Ja szukam rozwiazan gdzie w kuchni nie kładzie sie płytek tylko własnie parkiet...bo nie znosze płytek i tez bym chciała miec parkiet wszedzie oczywiscie z wyjatkiem łazienek. Jak oceniacie trwałosc parkietu w kuchni??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 25.07.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Bardzo nowocześnie. Ja pewnie bym nie zaryzykowała zrobienia tego u siebie (często robię bałagan a w takich wnętrzach widać go trzy razy bardziej:lol:), ale gdybym Cię znała to bym się bardzo często do Ciebie wpraszała na kawę, żeby posiedzieć w takiej kuchni, a czasem zostałabym na noc, żeby wziąć prysznic w takiej klimatycznej kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 25.07.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Wnętrza sa przepiękne, przemyślane, dopracowane. Stworzone przez architekta lub właściciela, który funkcjonuje jak profesjonalny architekt. Nie bardzo wiadomo kto tam mieszka - zresztą na razie chyba nikt - to obraz wnętrza przed zamieszkaniem.Podobają mi się bardzo jako rozwiązanie architektoniczne, ale osobiście dla mnie dla codziennego zamieszkania za "formalne", trochę bezosobowe. Ja lubię inne wnętrza - takie bardziej rustykalne, choć też raczej proste, bez przeładowania i tzw. "stylowości".Ale absolutnie nie nazwałabym tego wnętrza "szpitalem". Jest dużo drewna, które ociepla te nowoczesne klimaty.Według mnie powinno się trochę je przełamać jakimiś starannie dodanymi detalami z jakimś czystym kolorem, roślinami itp.Mam natomiast inne wątpliwości. Zastanawiam się jak takie wnętrza znoszą codzienny bałagan (nie mówię o jakimś totalnym rozgardiaszu), ale normalnych przejawach życia. Czy trzeba wszystko koniecznie uprzątać i chować. Co także zrobić z róznymi przedmiotami o wartości "sentymentalnej", jednak nie komponujących się za bardzo z taką wymagającą stylistyką. Co z dziećmi i ich porozrzucanymi zabawkami?! Czy właściciel już mieszka i czy tam teraz też tak sterylnie wyglada - bo te wnętrza zostały ewidentnie przygotowane do zdjęć - nie ma żadnych przedmiotów "osobistych", w zasadzie niczego poza meblami nie ma.Więc dla mnie chyba bardziej do oglądania i podziwainia, niż do życia. Nigdy wprawdzie nie byłam w domu u kogoś kto tak mieszka, więc może da się to pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 25.07.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 dla mnie bomba , napewno mieszkanie nabierze zupelnie innego wymiaru jak juz bedzie zamieszkale i pojawia sie jakiekolwiek dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 25.07.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Mi się BARDZO podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 25.07.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ładnie tylko jak wy się zmieścicie w kuchni w tych kilku szafkach , ja mam obecnie w bloku ze dwa razy więcej i jeszcze mi mało, nie widzę lodówki i piekarnika jakiegoś, jaka jest wysokość ściany kolankowej przy wannie, czy da się z niej jakoś wyjść, czy trzeba się wyczołgiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 25.07.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Łazienka jest ok .Kuchnia taka sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 25.07.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 mi się podoba - b. ładnie wszsytko dograne, wymuskane jak z katalogu, ale sama nie zdecydowałabym się na takie wnętrze - to wnętrze do patrzenia a nie do mieszkania. Cały urok jest w tym, że nic nie ma na wierzchu, że wszędzie jest porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.07.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 super to wnętrze tylko szkoda, że takie małe ... wg mnie wcale nie jest to zimne wnętrze podłoga i elementy a'la drewniane czy fornirowane w kuchni je ocieplają czyli pełna równowaga gratuluję męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 25.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jak dla mnie zbyt...modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.07.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ręczniki w łazience kiepskie dałabym pomarańczowe Poza tym super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubus2 25.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba - nie jest takie "oklepane", no i ja akurat lubię takie klimaty i wszelkiej maści "zimne kolory ziemi". Gratuluję gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika cieślak 25.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Nowocześnie i ładnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 25.07.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Jedno jest pewne - zalozycielce watku przydalby sie jakis krotki kurs robienia ladnych zdjec w celu wyeksponowania zalet wnetrza (po pierwsze DOSWIETLIC!) Bo mam takie wrazenie, ze calosc duzo korzytniej wyglada na zywo niz na tych zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 26.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Bardzo mi sie podoba!!! Uwielbiam kontarasty i duzo bieli Barkuje zycia bo nikt tutaj jeszcze nie mieszka i swiatelko by sie przydalo. Ale wedlug mnie bomba! Sama mam podobna lazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Bardzo lande i z gustem. Wedlug mnie nie panuje tam wcale zimno a raczej spokoj i porzadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 26.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 W gazecie fajnie się ogląda ale nic po za tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika01 27.07.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Alexel, zachwyciłam się tymi wnetrzami - w szczególności kuchnią. Jest to dokładnie taki klimat, jaki lubię i sama planuję podobne wnetrze. Uwilbiam prostotę i umiar. Mam dwa pytania: 1. Czy na ścianach w salonie i kuchni zdecydowaliście się na biel ? 2. Czy na podłodze położyliście panele czy parkiet przemysłowy? Jeśli panele, poprosiłabym o podanie nazwy firmy. Czekam z niecierpliwością na dalsze zdjęcia. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 27.07.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Bardzo fajnie Sama mam juz kupione ciemne plytki jeszcze nie połzone (Harion-Tubadzin) i cigle mam obawy czy dobrze wybarałam ale teraz mysle ze tak Cenie ludzi którzy mysla nad tym co robia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts