Bartt 01.10.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 maciek-MZM a jak z zapachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 01.10.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Z zapachem nie ma problemow, poniewaz wyrzucane powietrze jest cieplejsze od powietrza to sie unosi do gory, jesli staniesz pod rura to cos tam poczujesz, w zasadzie nie zwracam na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 01.10.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Maciek MZM moglbys podeslac zdjecie. chcialbym zobaczyc jak to estetycznie wyglada. Moglbym tylko nie wiem gdzie na jaki adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 01.10.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Zeby rozwiac wszystkie watpliwosci: to nie jest tak, ze spaliny leca sobie jak przez komin. W zamknietej komorze spalania sa one wydmuchiwane pod cisnieniem, tak ze nie leca na dom (no chyba ze jest przeciwny wiatr) ani nie zbieraja sie w ladne geste i smierdzace chmurki. Jestem z tego rozwiazania bardzo zadowolony. minusow nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaran 01.10.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Maciek, Czy aby WWW prawidłowe. Nie mogę tej stronki otworzyć. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Do MaciekZnam te kotły były faktycznie dobre. Niestety już ich nie ma na rynku. Na szczęście kotły z zamkniętą komorą spalania są też dostępne u innych producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 01.10.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Maciek, Czy aby WWW prawidłowe. Nie mogę tej stronki otworzyć. Marcin Mi tez nie dziala, i jak nas informuje Gosc nie ma juz ich na rynku wiec firmy juz pewnie tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 01.10.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Maciek- zaktualizowalem profil. adres powinien byc widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 02.10.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 dziekuje za list. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 02.10.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 dziekuje za list. Nie ma sprawy, polecam sie na przyszlosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts