sevageivi 25.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam w szale poszukiwań AGD znaleźliśmy takie cudo: http://allegro.pl/item403791284_piekarnik_eob_68713_x_electrolux_nowosc.html Czy ktoś ma piekarnik otwierany na bok? Jak to się sprawdza? Czy jest tak bardzo wygodne jak mi się wydaje?) Ile odstępu od słupka z piekarnikiem a ścianą potrzeba, żeby wygodnie z tego korzystać? Czy możecie polecić jakiś model piekarnika z drzwiczkami na bok? czekam na wszelkie opinie pozdrawiam Ivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 25.07.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Mam ten model piekarnika. Zabudowany w "kominie". Jak dla mnie otwieranie na bok sprawdza się rewelacyjnie (otwieranie w dowolna stronę, bo drzwiczki jak najbardziej są do przełożenia bez większego problemu). Tak na prawdę, to wszystko sprowadza się do tego żeby wybrać dla niego odpowiednie miejsce... na tyle blisko blatu żeby łatwo odstawić i na tyle daleko żeby się zmieścić i o drzwiczki nie poparzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1980 25.07.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A jak jest z czyszczeniem tego piekarnika? Bo z tego co widzę nie ma żadnej funkcji samoczyszczenia tylko emalię łatwoczyszczącą i filtr tłuszczowy. Ten piekarnik też jest jednym z moich faworytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 25.07.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 barzuc - dokładnie, prosimy o więcej osobistych doświadczeń ps: nie sądziłam że z wybraniem agd jest tyle problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 25.07.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Nie wiem jak z czyszczeniem... mamy go od miesiąca z kawałkiem. Ale z pierwszym myciem nie było chyba większych problemów Co do samoczyszczenia... nam odradzili, ze względu na relacje: "koszt / częstotliwość używania" tej funkcji. A z wyborem... owszem trochę tego AGD jest na rynku... my mamy to już za sobą Jedynie mogę podpowiedzieć to zastanówcie się co: - jest tak na prawdę potrzebne - jest całkowicie zbędne - się podoba, a co kompletnie nie - jest praktyczne (np. brak pokręteł, gałek i innych - łatwiej utrzymać czystość) I oczywiście limit cenowy. Jak zrobiliśmy coś takiego to zostało nam niewiele do "przebierania". Konkluzja - mamy to co potrzebujemy, to co się podoba i jest funkcjonalne w cenie która była do zaakceptowania Jednym słowem powodzenia wszystkim, których to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 25.07.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam w szale poszukiwań AGD znaleźliśmy takie cudo: http://allegro.pl/item403791284_piekarnik_eob_68713_x_electrolux_nowosc.html Czy ktoś ma piekarnik otwierany na bok? Jak to się sprawdza? Czy jest tak bardzo wygodne jak mi się wydaje?) Ile odstępu od słupka z piekarnikiem a ścianą potrzeba, żeby wygodnie z tego korzystać? Czy możecie polecić jakiś model piekarnika z drzwiczkami na bok? czekam na wszelkie opinie pozdrawiam Ivi Byłem zdecydowany na ten piekarnik, ale nie podobała mi sie mikrofala do kompletu Oglądałem go wiele razy, polecali mi go tez znajomi montazysci. Ergonomicznie bez zarzutu. Mysle, ze zwłaszcza dla pan, nizszych teoretycznie, umieszczenie w słupku takiego piekarnika jest bezpieczniejsze - nie trzeba wysoko i daleko przenosic blach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 26.07.2008 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 my nie kupimy mikrofali do kompletu, bo za samą mikrofalę płacić 1,5 tyś zl to dla nas straszne przegięcie cieszę się z takiej opinii o "naszym" piekarniku a powiedzcie mi jeszcze, co w sytuacji, gdy słupek z piekarnikiem musi stać przy ścianie. Ile cm musi być odstępu między ścianą a tym słupkiem, aby się dobrze otwierał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 03.05.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Podciągam stary wątek. Czy ktoś ma, użytkuje bądź ma opinie znajomych itd. jak się sprawdza piekarnik w słupku otwierany na bok np. taki http://www.ceneo.pl/946336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts