sieko 25.07.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 witamwczoraj miałem rozmowe z instalatorem,co,cuw, kanalizacja-wszystko wewnątrz domu.Cenę za całośc domu 126m/kw powiedział około 5-6 tyś.Jak myślicie dużo mało, średnio?Podobno fachowiec dobry, mam go z polecenia gdzie ludzie z poprzednij budowy nie narzekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.07.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Poszukaj w archiwum - na pewno coś znajdziesz. Mój w pewnym momencie rzucił, że za każdą instalację bierze z 2 tyś. Więc woda + co + kanaliza = 6tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 27.07.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Mi wyceniał tydzień temu dom 170m2 , na dole ok 100m2 podłogówki na górze grzejniki , do tego woda ciepła i zimna ( 2 łazienki + wc ) - kanalizacje juz miałem , bez podlanczania kotłowni bo nie mam jeszcze pieca wycenil mi robocizne na 3500zł woj. łódzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.07.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machan 02.08.2008 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Jeśli to firma, dostaniesz gwarancje i fakturę to cena wporządku. Oczywiście przyjmijmy ze jest to typowy projekt bo niestety nie podałeś zakresu prac.. Dla porównania moja firma wykonywała ostatnio niewielką łazienkę w warszawie- kabina prysznicowa, wc, umywalka, pralka. Faktura za prace 1.800 zł praca w pewnym sensie po znajomości inaczej nie ruszał bym tej łazienki za te pieniadze, czas oczekiwania miłej pani to miesiąc co znaczy że zadna inna firma na terenie warszawy nie chciała się podjąć tej pracy..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts