zielonooka 26.07.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Dzieki! ew z polsatu moge zrezygnowac bo uswiadomilam sobie ze przeciez mam ten "patyk" na dachu ktory po przestawieniu bedzie przeciez Polsat odbierac. Wiec w razie czego chyba wystarczy przełączyc kabelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 26.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 , do tego najtańszy dekoder - na każdy dodatkowy telewizor , Bez aktywnej karty? To się nazywa: Cele edukacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 my mamy polsat. Od czasu do czasu, którys program"ucieka" i pojawia się informacja, że nie mamy go w swoim pakiecie Za jakis czas jest ok i to bez naszego wpływu Miałam dobre zdanie o polsacie do czasu, kiedy musiałam załatwić na infolinii przesłanie nowej karty do dekodera. Jakiś czas temu przysłali nam nową, ale dostała nogi i gdzieś zginęła. Wyłączyli dekoder. Zadzwoniłam z prośbą o przesłanie nowej i uruchomienie dekodera na starej. Miał być uruchomiony w ciągu 4 godzi, trwało to 5 dni. Karta miała być przysłana kurierem w ciągu dwóch dni. Minęły trzy tygodnie. Kurier zaginął w drodze z Warszawy do Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.07.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Tytuł mnie zmylił. Myślałem że chcesz założyć nowy kanał telewizyjny. To by było coś. hiehie - pomysle o tym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.07.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ja mam 1 telewizor i nie planuje innych wiec akurat rozdzielanie itp nie jest wazne magpie101 - czy dobrze zrozumialam ze polsat cyfrowy ma tvn i tvn 24 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 dokładnie ...polsat cyfrowy ma polsat , tvn i tvn24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.07.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ja mam 1 telewizor i nie planuje innych wiec akurat rozdzielanie itp nie jest wazne magpie101 - czy dobrze zrozumialam ze polsat cyfrowy ma tvn i tvn 24 ? Dokladnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 27.07.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 ja mam 1 telewizor i nie planuje innych wiec akurat rozdzielanie itp nie jest wazne magpie101 - czy dobrze zrozumialam ze polsat cyfrowy ma tvn i tvn 24 ? Aby mieć TVN24, trzeba mieć pakiet "Familijny" (37zł). Za 32 złocisze masz w N'ce więcej, oprócz posatów oczywiście. W N'ce pakiet 0zł masz gratis, ale do tego trzeba wykupić 2 pakiety po 16 zł. Które, Ty decydujesz. http://n.pl/oferta.html Ja mam polsat. No cóż, sport to posdtawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek z Otwocka 28.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam serdecznie. "przeciez mam ten patyk na dachu ktory po przestawieniu bedzie przeciez Polsat odbierac. Wiec w razie czego chyba wystarczy przełączyc kabelki ?" Sygnał z dekodera (satelity) wchodzi w telewizor innym (np. eurozłącze) kabelkiem. Przełączysz guziczkiem na pilocie i heja. Mamy CYFRĘ + i też nie oglądamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.07.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Sygnał z dekodera (satelity) wchodzi w telewizor innym (np. eurozłącze) kabelkiem. Przełączysz guziczkiem na pilocie i heja. Mamy CYFRĘ + i też nie oglądamy. a to super! dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 28.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 wracam do domu z pracy, zjadam obiadek i wychodzę na ogródek. Z ogródka schodzę jak już jest ciemno. A jak jest ciemno to idę spać a potem nam naturalny przyrost spada teraz mam taki okres, że nijak bardziej o przyrost nie można zadbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts