Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaką TV zalożyć ?

Recommended Posts

my mamy polsat. Od czasu do czasu, którys program"ucieka" i pojawia się informacja, że nie mamy go w swoim pakiecie :roll: Za jakis czas jest ok i to bez naszego wpływu :wink: Miałam dobre zdanie o polsacie do czasu, kiedy musiałam załatwić na infolinii przesłanie nowej karty do dekodera. Jakiś czas temu przysłali nam nową, ale dostała nogi i gdzieś zginęła. Wyłączyli dekoder. Zadzwoniłam z prośbą o przesłanie nowej i uruchomienie dekodera na starej. Miał być uruchomiony w ciągu 4 godzi, trwało to 5 dni. Karta miała być przysłana kurierem w ciągu dwóch dni. Minęły trzy tygodnie. Kurier zaginął w drodze z Warszawy do Torunia :D

ja mam 1 telewizor i nie planuje innych :) wiec akurat rozdzielanie itp nie jest wazne :)

magpie101 - czy dobrze zrozumialam ze polsat cyfrowy ma tvn i tvn 24 ?

Aby mieć TVN24, trzeba mieć pakiet "Familijny" (37zł). Za 32 złocisze masz w N'ce więcej, oprócz posatów oczywiście.

W N'ce pakiet 0zł masz gratis, ale do tego trzeba wykupić 2 pakiety po 16 zł. Które, Ty decydujesz.

http://n.pl/oferta.html

Ja mam polsat. No cóż, sport to posdtawa ;).

Witam serdecznie.

"przeciez mam ten patyk na dachu ktory po przestawieniu bedzie przeciez Polsat odbierac. Wiec w razie czego chyba wystarczy przełączyc kabelki ?"

Sygnał z dekodera (satelity) wchodzi w telewizor innym (np. eurozłącze) kabelkiem.

Przełączysz guziczkiem na pilocie i heja. Mamy CYFRĘ + i też nie oglądamy. :o