rzepar25 25.07.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam!! Czy ktoś na forum buduje dom Moment z pracowni Krajobrazy, nigdzie nie moge znaleśc nic na temat tego domku.Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka15 13.11.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 my rozpatrujemy ten projekt ale wlasnie nikt go wczesniej chyba nie budowal i wachamy sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelihs20 31.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 My wlasnie sie na niego zdecydowalismy narazie jestesmy na etapie papierkowej roboty a dalej zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka15 07.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nareszcie zaczelismy budowe wczoraj wykopali nam fundamenty a w czzwartek zalewaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelihs20 07.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 gratuluje my jeszcze tkwimy w papierach mam nadzieje ze na wakacje bedzie juz pozwolenie i bedziemy mogli wbic lopate mam nadzieje ze bedziemy sie wymieniac doswiatczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan74 03.11.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam! przymierzam się do wyboru projektu i rzucił mi się w oczy projekt Moment z Krajobrazów. http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/moment/Co sądzicie o tym projekcie? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Czy wogóle ktoś wybudował ten dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 03.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 pierwsze co się rzuca w oczy:skomplikowany dach, kiepskie pokoje na poddaszu, a za dach zawołają wiecej niż za pozostałe częsci domu,a poza tym kominy na ścianach zewnętrznych,wąskie kręte schody,bryła z wypustami..koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelihs20 27.12.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Dawno sie nie odzywalam jakos tak wyszlo. We wrzesniu zrobilismy fundamenty wlasnie dostalismy wycene potrzebnych materialow na dalsze prace wiec powinnismy zaczac po nowym roku jak pogoda dopisze.pozdrwawiam wszystkich i zapraszam na moj blog gdzie jest troche zdjec i wiecej informacji.http://www.ewelciapiotrek.moment.pl.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=8&rok=2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts