jędrzej 25.06.2004 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Ja myślę, że on liczy te pręty w stropie, albo wstydzi się przyznać, że o nich wogóle zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 25.06.2004 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Przypadkiem sie sklada. Cześć Pitbull! Ze dwa lata temu dyskutowaliśmy na temat, czy szary czy biały gazobeton. Potem mi odjęło internet, ale znowu wróciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek333 25.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jeśli chodzi o mój sposób.to dałbym w środek stropu szyne albo mocny profil sparl bym go na dwóc przyściennych murkachl ub wylał słłupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturpawel 27.07.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 czy ktoś zdaje sobie sprawę co mówi i co pisze ? przeciez takie samoróbki grozą katastrofą budowlaną i facet naraża zycie swoje i wszystkich , którzy go odwiedzają .. i robiąc takie rzeczy sam ( ten strop) jest po prostu głupi i nieodpowiedzialny a wiedza tak nie jest w sumie zbyt skomplikowana , obliczanie takich stropów mieliśmy w czwartej klasie technikum ... jesli inwestora nie stać na inzyniera to moze po prostu podejdzie do uczniów klasy czwartej najbliższego technikum budowlanego i mu chłopaki oblicza co trzeba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rymcymcym 29.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Po co te mądrości teraz pisać jak Janko zadał pytanie 26 Wrzesień 2003 i pewnie sie z tematem uporał, i dziwi mnie cynizm i ironia niektórych, jak by poszukać o co pytali na forum i zacytować to by już tacy mądrzy nie byli, Janko zrobił duży taras 50m2 a pod spodem mogł wstawić w szerz 4 lub 5 szyn (dla pewności konstrukcji) no i w tego typu konstrukcjach najgorzej jest że za dużo pije wody więc trzeba go dobrze zaizolować, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts