Jola z Melisy 15.10.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Aga, przepiękna ta Twoja łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 15.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 monah fajnie wyglada twoja lazieneczka.teraz oczywiscie zabilas mnie tym lustrem i twoim bialym paskiem plytek tam gdzie lustro ma byc,ja planowalam u siebie taki pasek z tych ciemnych a teraz mam juz metlik w glowie.aha jutro jade po Fragrance i niech sie dzieje wola Boga, bo kobita to 10x potrafi zdanie zmienic szok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ocia, nie będziesz żałować, zobaczysz. Też miałam wiele wątpliwości, ale teraz nie zamieniłabym tych płytek na żadne inne. No chyba, że na Toledo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 17.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dziewczyny normalnie zglupialam wczoraj.Pojechalam do LM i nieswiadoma bylam, ze sa dwa odcienie Fragrance jedne czarne a drugie te metaliczne.I stalam pol godziny przed nimi i nie wiedzialam ktore mam wybrac i wzielam te metaliczne co ma Jola i do tego tez te na podloge.Cholipa te i te mi sie podobaly,wracajac zalowalam,ze zamowilam te metaliczno-brazowe ale mysle,ze jakbym wziela te czarne to bym myslala odwrotnie.Jola koniecznie zamiesc zdjecia podlogi i mozesz napisac jakie fugi masz do tych ciemnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 17.10.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 My też ułożyliśmy Fragrance w łazience. Zdecydowaliśmy się na brąz, ale nie zestawialiśmy go z białym, lecz z Paradyżem Kobe beige. Nie spodziewałam się takiego dobrego efektu. A płytki polecam. Mimo że chińskie glazurnik nie narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 17.10.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dziewczyny normalnie zglupialam wczoraj. Pojechalam do LM i nieswiadoma bylam, ze sa dwa odcienie Fragrance jedne czarne a drugie te metaliczne. no tak, są różne. mnie od razu urzekły te czarne z lustrzanym efektem w połączeniu z bielą, ale te brązowe też na pewno będą fajnie wyglądać. a łączysz z bielą czy beżem? oczywiście czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 19.10.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no ten ArtCeram kosztuje 1800 zł na allegro, w salonach ok. 2300-2500. Subway jednak tańszy jest jeszcze taki w kształcie sześcianu, ale ja z racji miejsca widzę u siebie ten trójkątny z czarnymi bokami. może później zdjęcia porobię dziś, po południu jadę nadzorować transport kuchni, to coś tam pstryknę. Jeśli chodzi o to wc Artceram - kolekcja LaFontana a cena: http://www.lazienki-lux.pl/go/_category/?idc=%2216_77_1140%22&sess_id=227591c325d46c5687b85b38d6489958 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 19.10.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jeśli chodzi o to wc Artceram - kolekcja LaFontana a cena: http://www.lazienki-lux.pl/go/_category/?idc=%2216_77_1140%22&sess_id=227591c325d46c5687b85b38d6489958 Pozdrawiam no, ale to jest cena bez deski. za deskę trzeba zapłacić kolejne 400 zł... czyli wychodzi gdzieś 1800 w sklepach internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 19.10.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dokładnie 1764,-PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajfa 21.10.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam Wczoraj byłam w LM i również zachwyciłam się tymi płytkami. Przeczytałam powyższe posty i mam pytanie - widziałam w ofercie wyłącznie glazurę FRAGRANCE MATT beż i MATT brąz a na stronie hipermarketu (http://www.leroymerlin.pl/mpng2-front/pre?zone=zonecatalogue&idLSPub=1212564392) jest jeszcze wspomniana GLOSSY biała (30 x 45) i czarny dekor GLOSSY(30 x 45) - ani słowa o terakocie - czy ktoś się orientuje ile jest wszystkich elementów tej serii i gdzie je można dostać w Warszawie? Niektórzy wspominają że na stronie LM jest również terakota - niestety nie jestem w stanie jej znaleźć (może ją usunęli) - czy terakota miała ten sam wzór i kolory (wymiary)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.10.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 witaj, płytki występują z tego co się orientuję w następujących kolorach: brąz matowy, beż matowy (chyba 30x60, o i), oraz czarny połysk i biały połysk (30x45). do tego jest (ładna, IMHO) terakota w brązie 30x30 (nie pasuje do czarno-białych płytek, tylko do opcji w brązach). Jola ją chyba kładła, to może pokaże w Poznaniu są 2 hipermarkety Leroy i w jednym były wyłącznie płytki glossy black & white, a w drugi same brązy. może w Warszawie będzie to samo i czeka Cię wycieczka do dwóch LM pamiętaj też, że nie mają tych płytek na stanach magazynowych i trzeba czekać 5-7 dni na realizację zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajfa 21.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Bardzo dziekuję za tak szybką odpowiedź Czyli płytki w Twojej ślicznej łazience to 30 X 45 glossy black & white? (a sądziłam że 30 X 60). Jola z Melisy też chyba dała ten sam zestaw kolorów? (co prawda wydaje mi się że jej ciemne płytki to wersja brąz, ale jednak jasne odbiegają znacznie od beżu jaki widziałam - chyba że to 'wina' zdjęcia) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 tak,to 30x45, glossy white płytka podstawowa i glossy black dekor, ale ja akurat z dekorem poszłam po bandzie na całej ścianie na stronach LM podają, że brązy są w rozmiarze 30x60, szczerze mówiąc nie zwróciłam na to uwagi, bo od razu wiedziałam, że ja chcę b&w. a Jola to niech się sama spowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 21.10.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja nie wiem o co chodzi z tym beżem. Moje białe płytki (w realu jest jak na zdjęciu, białe z delikatnym motywem kwietowym, nic w nich beżu nie ma) nazywają się (tak było na opakowaniu) beż. Dekorów w ogóle nie kupowałam, bo mają inny wymiar od płytki podstawowej. Mam tylko te białe (co to się beż nazywają) i brązowe (takie z metalicznym połyskiem (i na nich dla odmiany napisane było mat). Na podłodze mam brązowa podłogową 30 na 30. Wejdź na strone Leroya, tam jest pokazany cały asortyment tych płytek. A widzieliście naprawdę jakieś beżowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.10.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no to wchodzi na to, że płytka biała z połyskiem (glossy white) ma wymiar 30x 45 i do tego dopasowane są dekory czarne. płytka biała mat to 30 x 60 i do nich dobrane są płytki brązowe z metalicznym wykończeniem oraz terakota 30x30. szczerze mówiąc, jak oglądałam te płytki białe mat (czyli na opakowaniu beż), to mnie się osobiście wydawało, że w beż wpadają, szczególnie w porównaniu z glossy white.no ale kuchnia też mi się wydawała w innym kolorze w salonie, a inaczej na miejscu. może to kwestia oświetlenia. no chyba, że całkiem ślepa już jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.10.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Widziałam w Leroyu tę białą 30 na 45 i rózni się od "beżowej" tym, że jest błyszcząca. Kolor jak dla mnie taki sam, biały po prostu. A szkoda, bo prawdziwy beż mógłby być ciekawszy w zestawieniu z brązowymi (tymi metalicznymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajfa 22.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ja nie wiem o co chodzi z tym beżem. Moje białe płytki (w realu jest jak na zdjęciu, białe z delikatnym motywem kwietowym, nic w nich beżu nie ma) nazywają się (tak było na opakowaniu) beż. Mam tylko te białe (co to się beż nazywają) i brązowe (takie z metalicznym połyskiem (i na nich dla odmiany napisane było mat). Na podłodze mam brązowa podłogową 30 na 30. A widzieliście naprawdę jakieś beżowe? Ja widziałam. W sztucznym świetle LM na pewno nie były takie jak na Twoich zdjęciach - Twoje określiłabym jako białe, a tamte robiły wrażenie ciepłego koloru zblizonego do jasnej brzoskwini (od razu skojarzyły mi się z Toskanią). Moim zdaniem akurat to zestawienie kolorów które ja widziałam nie pasowało do siebie - jasne byly za bardzo przytulne i ciepłe w zestawieniu z ciemnymi. Właśnie się zastanawiam czy nie dam samych ciemnych pionowo na ścianę + taką umywalkę, ale jeszcze się nie zdecydowałam http://www.123armatura.pl/prod/56/6429-1-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Hajfa, to musiała być zupełnie inna płytka z tej serii. Szkoda, że jej nie wyczaiłam, ale na tronie Leroya w ofercie też widać tylko białe. Mnie najbardziej podobają sie brązowe, ale bałam się położyć je w całej łazience. Obawiałam się, że będzie za ciemno. Generalnie przez ten metaliczny połysk, jest jasniej niż myślałam. Tak czy siak moje "beżowe" są dokładnie takie jak na zdjęciach w fotosiku. [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajfa 22.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Hajfa, to musiała być zupełnie inna płytka z tej serii. Szkoda, że jej nie wyczaiłam, ale na tronie Leroya w ofercie też widać tylko białe. Mnie najbardziej podobają sie brązowe, ale bałam się położyć je w całej łazience. Obawiałam się, że będzie za ciemno. Generalnie przez ten metaliczny połysk, jest jasniej niż myślałam. Tak czy siak moje "beżowe" są dokładnie takie jak na zdjęciach w fotosiku. [/code] Brązowe są the best A ta jasna podpisana była jak Twoja - może ich światło tak bardzo zmienia kolor, a moze akurat taka dostawa. W każdym razie z kolorem ze strony internetowej LM nie miało to absolutnie nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Zabrakło nam jednej paczki jasnych i zamówilismy ją dwa tygodnie temu. Wczoraj mąż pojechał je odebrać i okazało się, że te płytki podrożały o jakieś 20% Oczywiście, jako że zamówienie było jeszcze po starej cenie zapłacił kwotę z przed podwyżki. Na stronie Leroya, są jeszcze po 59 zł za metr. Myslę, że jakby się uprzeć to można to traktować jako ofertę handlową i przy zamówieniu tego się trzymać. Tak przynajmniej jest w prawie handlowym, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts