monah 28.10.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Zabrakło nam jednej paczki jasnych i zamówilismy ją dwa tygodnie temu. Wczoraj mąż pojechał je odebrać i okazało się, że te płytki podrożały o jakieś 20% Oczywiście, jako że zamówienie było jeszcze po starej cenie zapłacił kwotę z przed podwyżki. Na stronie Leroya, są jeszcze po 59 zł za metr. Myslę, że jakby się uprzeć to można to traktować jako ofertę handlową i przy zamówieniu tego się trzymać. Tak przynajmniej jest w prawie handlowym, nie? niestety nie, bo na ich stronach mamy takie oto zastrzeżenie prawne : Ponieważ w każdym sklepie Leroy Merlin oferujemy codziennie wiele artykułów w konkurencyjnych cenach promocyjnych, zaś każdy sklep we własnym zakresie kształtuje politykę cenową, podane ceny artykułów są cenami orientacyjnymi. Aby sprawdzić dostępność produktu i jego rzeczywistą cenę, skontaktuj się z wybranym sklepem Leroy Merlin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No tak, prawo większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.10.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 no, oni są tu jakby Sprite'm ps. Jola, poza tym, że mamy takie same płytki w obu łazienkach, mamy też taką samą podłogę (orzech sienna), tylko ja na dole, a Ty na górze chyba. aż boję się zapytać o kuchnię i pozostałe części domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.10.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Żartujesz! Te panele zauroczyły mnie od razu. Niestety nie sa jeszcze położone. U nas będą w sypialniach na górze i w gabinecie na dole. W slonie będzie (już kupiony, zdjęcia w fotosiku) jasny, beżowy gres polerowany, a w kuchni będą płytki woodentic parazdyża. A propos paneli jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.10.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 no trudno powiedzieć, bo dopiero co położone nic innego nam się nie pokrywa jeżeli chodzi o podłogi... uf, bo już zaczynałam się bać, że pewnego dnia otworzę lodówkę, a tam Jola z Melisy ale Ty już lepiej mi nie pisz, jakie masz szafki w kuchni albo sofę, bo wyjdzie, że mamy w 75% taki sam wystrój wnętrz i będę musiała przyjechać do Melisy i Cię zabić (pozostałych forumowiczów niniejszym przepraszamy za OT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kochana, u nas wszystko surowe. Na razie tynki na ścianach i wylewki na podłodze. Tylko ta łazienka prawie gotowa, ale zapraszam serdecznie Przeprowadzkę planujemy dopiero na wakacje Co do kuchni to jeszcze nie zamówiona, ale na pewno będzie w stylu nowoczesnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobrowczyk 04.11.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam, Mamy biała glazure Fragrance 30x60 w wc. To najładniejsza biała glazura jaką udało nam się znaleźć, a szukaliśmy 3 miesiące. Glazura ułożona jest poziomo na dwóch całych ścianach, a na pozostałych dwóch tylko do wysokości stelaża podtynkowego. Ściany i sufit pomalowane na fiolet. Do tego ciemne panele na podłodze i niskie (30cm) lustro wkomponowane w płytki na długości całych dwóch ścian. Lustro może będzie zamontowane w najbliższą sobotę. W weekend postaram się zrobić fotkę i wrzucić na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 05.11.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Bobrowczyk - czekamy na fotki z naicierpliwością.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 WitamCzy można prosić o nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 02.02.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 obiecuje, że wrzucę tylko chciałam na lampę poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Z lampa wrzucisz następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 22.02.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 trochę dużo czasu mi to zajęło, ale wrzucam nowe foty. trudno jest tej łazience zrobić poglądowe zdjęcie, bo jest malutka, drzwi ma umieszczone prawie centralnie, a naprzeciwko jeszcze nieosłonięte okno - w słoneczny dzień oślepia światło, ale to akurat dobrze, bo dzięki temu ta łazienka nie jest posępna, tylko świetlista. a gra świateł jest fantastyczna - czarne płytki odbijają wszystko, a na białych płytkach i podłodze obija się ich wzór. fajny efekt to daje, choć trudno aparatem uchwycić. łazienka się trochę zmieniła, bo przybyło lustro i dodatki. http://img10.imageshack.us/img10/1346/img9363rl5.jpg http://img7.imageshack.us/img7/147/img9361cs8.jpg http://img12.imageshack.us/img12/8963/img9376lx6.jpg a na ścianie naprzeciwko lustrzane odbicie: http://img27.imageshack.us/img27/8992/img9377rz4.jpg poza tym w łazience zamieszkało kilka dziewczyn. Audrey i Marylin opiekują się biżuterią i perfumami, i razem z Gretą pilnują ręczników. http://img9.imageshack.us/img9/4214/img9367ov3.jpg http://img11.imageshack.us/img11/4681/img9358ur1.jpg dziewczyny są ładne, miłe, niewiele im płacę, układ idealny czekam nadal na lampę, która trochę łazienkę zmieni, kinkiety to chyba za rok, jak będę miała kasę na takie pierdoły no i myślę o jednym kolorowym akcencie dla ożywienia - w kolorze amarantu. albo będzie to roleta (zwykła lub rzymska), albo druga taka sama rama, jak ta czarna, tylko polakierowana błyszczącym sprayem. kolorowe ręczniki jakoś do mnie nie przemawiają. pozdrawiam miłośników Fragrance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Monah, boooosko! Ja też chcę takie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 22.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 tylko trzeba pilnować, żeby męża samego z nimi nie zostawiać. nigdy nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novellette 04.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 w łazience zastosowałam fragrance matt beige, polecam wygląda pięknie http://picasaweb.google.com/nacia80/Kozieglowy# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 04.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 novelette, śliczna łazienka (i bambusy w kuchni też!). świetnie Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia85 06.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam wszystkich fanów fragrance. Bardzo cieszę się, że jest to forum, bo po przeczytaniu waszych opini podjęłam decyzję o zakupie. Byłam w Leroy 4 razy i za każdym razem chciałam te płytki (już żadne inne mi się nie podobały ), ale razem z narzeczonym baliśmy się jak to będzie wyglądać, czy nie będzie kiczowato. Poszukałam w necie i trafiłam na to forum. Dzięki wszystkim za te posty i oczywiście za zdjęcia. Mam już własną koncepcję i już się nie mogę doczekać końcowego efektu. Nie miałam pomysłu na meble łazienkowe, ale już są - reeewelacja!!! weszły na rynek nowe meble łazienkowe firmy Mirano model Venezia Palace. Fronty białe lakierowane, a boki i góra z płyty o takim samym motywie jak płytki fragrance black! Podpowiem, że są sprzedawane tylko w Leroy i Castoramie, ale uwaga, bo duża różnica w cenie - w castoramie dużo taniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia85 06.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jeszcze mam pytanie co do fugi- jaki kolor do płytek Fragrance white gloss & black gloss. Czy możecie podzielić się jak te płytki utrzymują się w czystości, czy robą się na nich jakieś smugi, itp.U mnie w łazience na dole będzie kabina, a niestety nie ma okna i nie wiem czy po jakimś czasie nie będzie się robił jakiś matowy nalot z pary na czarnych płytkach.Ale nawet gdyby, to mogę te płytki czyścić codziennie, bo są piękne Oczywiście jak skończę łazienkę to wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Jolcia, śliczne są te mebelki. na razie znalazłam w necie, ale pojadę pooglądać na żywo. Ja tez obawiałam się że te płytki będą wyglądały tandetnie. Ale naprawdę efekt jest rewelacyjny. Bierz śmiało. Ja miałam gorzej bo nie było jeszcze żadnych fotek z realizacji. Naprawdę polecam, bo do tego są równiutkie i super je się kładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Nie miałam pomysłu na meble łazienkowe, ale już są - reeewelacja!!! weszły na rynek nowe meble łazienkowe firmy Mirano model Venezia Palace. Fronty białe lakierowane, a boki i góra z płyty o takim samym motywie jak płytki fragrance black! no patrz, szkoda, że ich wcześniej nie było jeżeli chodzi o fugi, to ja mam czarne i białe, ale za cholerę nie powiem Ci jakiej firmy, zapomniałam... płytkarz miał za zadanie wynaleźć czarne i obiecał, że będą czarne. oczywiście nie są, są szare ale nie rzuca się to w oczy. białe oczywiście brudzą się na blacie przy umywalce, ale tam musiał być białe płytki, bo czarne trudniej byłoby utrzymać w czystości. co do owej czystości, to w ogóle nie mam z tym problemu.te na ścianach raz na miesiąc, albo jak goście maja przyjść częściej myję tylko w okolicy umywalki, co oczywiste, bo tam się chlapie i zacieki na czarnych widać. ale ja mam ułatwione zadanie, bo u mnie te płytki są w łazience, gdzie nie mam wanny ani prysznica. tak, jak mówisz - płytki są tak cudne, że warto polatać ze ścierą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts