panczurka 27.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A ja mam pytanie o listwę Fragrance białą. Na stronie LM brak zdjęcia. Ma ktoś z Was u siebie? Chcę połączyć ją z inną glazurą, dlatego będę wdzięczna za jakieś małe zdjątko...POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 27.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Wzór na białych matowych płytkach jest bardzo delikatny, na brązowych wyraźnie zarysowany. Nie wiem jak to jest z tymi białymi i czarnymi. moim zdaniem, na jasnych płytkach tych kwiatów tak nie widać, dopiero pod kątem, ale to może obecni posiadacze tych płytek niech się wypowiedzą wzór na białych jest prawie niewidoczny, na czarnych też nie jest bardzo rzucający się w oczy - czerń na lustrzanej czerni. generalnie nie trzeba się bac "przekwiatkowania", bo na białych płytkach ten wzór wychodzi właściwie tylko na zdjęciach wyraźnie, w rzeczywistości nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 17.05.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 może są jeszcze jacyś szczęśliwi posiadacze tych płytek??!! :D ujawnijcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladyKA 18.05.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ja też się zdecydowałam na Fragrance. Na początku chciałam te brązowe ale kupiłam jednak białe z połyskiem i czarne dekory. Łazienka będzie robiona za ok 2 tygodnie jak tylko będą jakieś efekty postaram się wkleić. Cieszę się, że jest taki wątek bo bardzo mnie przekonał do ich zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 18.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 to fajnie !! czekamy zatem na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.05.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ja też chcę te płytki W tonacji black & white Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 01.07.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 My też zdecydowaliśmy się na te płytki. Planujemy białe w połysku, do tego kilka sztuk lustrzanego czarnego dekoru i mozaika na obudowę Geberita (jeszcze nie wiem, czy z przewagą bieli, czy czerni). Niestety nie mogę znaleźć żadnych płytek na podłogę. Nie planujemy układać płytek do samego sufitu, ściany chcę pomalować na jakiś szary kolor, więc na podłogę szukam szarych płytek, raczej w ciemniejszym odcieniu. Przychodzi Wam coś do głowy? Niestety nie widziałam Imoli Antares na żywo, ale wydaje mi się za jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladyKA 05.07.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 My co prawda kupiliśmy białe płytki z tej serii na podłogę głównie z powodu małej powierzchni - żeby ją optycznie powiększyć ale mogę polecić szare/grafitowe płytki z serii arkesia paradyż. Mamy je w przedpokoju. Moja łazienka już prawie skończona ale zdjęcia wkleję jak już wszystko będzie na swoim miejscu. Może się uda za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 07.07.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ojjj nie, dawaj je teraz! za miesiąc wkleisz drugi raz;) a tu kolejna z fragrance: http://inspiracje.leroymerlin.pl/ostatni_post,1,26,73996,74060.html#msg-74060 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 20.08.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nasza mała łazienka. Jeszcze nie dopieszczona, co zreszta widać Po lewej stronie za drzwiami jest prysznic, ale trudno go uchwycić, bo rozmiar pomieszczenia nie pozwala ;/ http://lh4.ggpht.com/_EToF8nEubwo/TG5hvfBwKKI/AAAAAAAAAa0/8QuIX6Jn8u0/s720/IMG_5025.JPG http://lh4.ggpht.com/_EToF8nEubwo/TG5h1CjtTzI/AAAAAAAAAa4/pNAg0rWU4Lg/s720/IMG_5026.JPG http://lh5.ggpht.com/_EToF8nEubwo/TG5iGdt5HzI/AAAAAAAAAa8/zA4GpKnjlAo/s720/IMG_5028.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 23.08.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Majkobajko-jestem fanką Twojego domu .Mała ale piękna łazieneczka.Wolę mieć mała a piękną niż dużą a brzydką łazienkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.08.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 I ja dołączę do wielbicielek tych płytek. Są śliczne!!!!!majkabajka pięknie!!!!! wklej jeszcze parę fotek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts