Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[Łazienka] Czy ktoś układał glazurę FRAGRANCE z Leroy Merlin

2kaczmar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wzór na białych matowych płytkach jest bardzo delikatny, na brązowych wyraźnie zarysowany. Nie wiem jak to jest z tymi białymi i czarnymi.

moim zdaniem, na jasnych płytkach tych kwiatów tak nie widać, dopiero pod kątem, ale to może obecni posiadacze tych płytek niech się wypowiedzą :D

wzór na białych jest prawie niewidoczny, na czarnych też nie jest bardzo rzucający się w oczy - czerń na lustrzanej czerni. generalnie nie trzeba się bac "przekwiatkowania", bo na białych płytkach ten wzór wychodzi właściwie tylko na zdjęciach wyraźnie, w rzeczywistości nie.

• 2 months później...
Ja też się zdecydowałam na Fragrance. Na początku chciałam te brązowe ale kupiłam jednak białe z połyskiem i czarne dekory. Łazienka będzie robiona za ok 2 tygodnie jak tylko będą jakieś efekty postaram się wkleić. Cieszę się, że jest taki wątek bo bardzo mnie przekonał do ich zakupu.

• 1 month później...
My też zdecydowaliśmy się na te płytki. Planujemy białe w połysku, do tego kilka sztuk lustrzanego czarnego dekoru i mozaika na obudowę Geberita (jeszcze nie wiem, czy z przewagą bieli, czy czerni). Niestety nie mogę znaleźć żadnych płytek na podłogę. Nie planujemy układać płytek do samego sufitu, ściany chcę pomalować na jakiś szary kolor, więc na podłogę szukam szarych płytek, raczej w ciemniejszym odcieniu. Przychodzi Wam coś do głowy? Niestety nie widziałam Imoli Antares na żywo, ale wydaje mi się za jasna.

My co prawda kupiliśmy białe płytki z tej serii na podłogę głównie z powodu małej powierzchni - żeby ją optycznie powiększyć ale mogę polecić szare/grafitowe płytki z serii arkesia paradyż. Mamy je w przedpokoju.

Moja łazienka już prawie skończona ale zdjęcia wkleję jak już wszystko będzie na swoim miejscu. Może się uda za miesiąc. :rolleyes:

• 1 month później...

Nasza mała łazienka. Jeszcze nie dopieszczona, co zreszta widać :)

Po lewej stronie za drzwiami jest prysznic, ale trudno go uchwycić, bo rozmiar pomieszczenia nie pozwala ;/

http://lh4.ggpht.com/_EToF8nEubwo/TG5hvfBwKKI/AAAAAAAAAa0/8QuIX6Jn8u0/s720/IMG_5025.JPG

http://lh4.ggpht.com/_EToF8nEubwo/TG5h1CjtTzI/AAAAAAAAAa4/pNAg0rWU4Lg/s720/IMG_5026.JPG

http://lh5.ggpht.com/_EToF8nEubwo/TG5iGdt5HzI/AAAAAAAAAa8/zA4GpKnjlAo/s720/IMG_5028.JPG