EwkaS 25.07.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 zapraszam do wpisywania komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.08.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Gratuluję podjecia decyzji o budowie i rozpoczecia procesu inwestycyjnego. Mamy bardzo podobny dom jest super, tylko powstał na tyle szybko że nie zdążyłem założyc dziennika niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 06.08.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dzięki Dziś spotykamy się z panem z Rustoallu bo inne firmy jakoś nas nie przekonały. Czy ewentualnie moglibysmy z meżem obejrzeć Twój domek i może zasięgnąć cennych informacji od bogatszego w doświadczenie kolegi? Jesli tak, podaj kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 06.08.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zamieszczam zdjęcia działki:http://picasaweb.google.com/EwaRobertSiwiec/OurPlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek,Kinga 18.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam,My równiez kupiliśmy działkę przy ul. Polnej. Tak sie składa że będziemy sąsiadami. Chciałam się dowiedzieć kiedy będziecie mieć prąd podłączony do budowy, bo nam powiedzieli że będziemy mieli go najpóżniej do czerwca. A to troche długo. Bo też chcemy na wiosne ruszać z budową. PozdrawiamKinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.04.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam serdecznie!!! Jestem na etapie wyboru projektu...w grę wchodzi około 4 i m.in. jest to OMEGA lub ROLEKS ze studia atrium Mam w związku z tym pytanko - jaki koszt (oczywiście przybliżony) jest przewidziany na ten domek? Z góry dziekuje za informacje Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 28.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 czekam na wieści jestem baaardzo ciekawa jak postępy ...no i jakie koszty na każdym etapie budowy pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/SzE0bDTSLCI/AAAAAAAAOxw/2wHWbPU9gA4/boze_narodzenie21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 07.03.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Wiajcie, z ciekawością przeczytałam Wasz dziennik i obejrzałam fotki. Jako przyszła mieszkanka Polnej zastanawiałam się, w którym miejscu znajduje się Wasz domek. Rozpoznałam okolice po Waszej drodze Mój domek jest niedaleko, przy samej ulicy. Gratuluję SYNKA!!!!!!!!! Mam nadzieję, że jak Małego troszkę odchowacie to wrócicie do pisania dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 18.05.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Wiajcie, z ciekawością przeczytałam Wasz dziennik i obejrzałam fotki. Jako przyszła mieszkanka Polnej zastanawiałam się, w którym miejscu znajduje się Wasz domek. Rozpoznałam okolice po Waszej drodze Mój domek jest niedaleko, przy samej ulicy. Gratuluję SYNKA!!!!!!!!! Mam nadzieję, że jak Małego troszkę odchowacie to wrócicie do pisania dziennika... Dzięki! Dopiero dzis zobaczyłam Twoją wiadomosc. Powoli zaczynam miec trochę czasu A gdzie Ty się budujesz dokłądnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts