Gość 26.09.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Poszukuje blizszej info na temat bloczków FALBET 2000.Nigdzie nie moge znalęźć info na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość obreb 28.09.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Polecam odwiedzić strone producenta FAELBET WARSZAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 29.09.2003 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Dokładnie tak jak napisał mój przedmówca tzn. odwiedź strone Faelbet i tam wszystko przeczytasz łącznie z cenami...a jeśli chodzi o jakość to ja buduje z BK z Faelbetu i nie żałuje swojego wyboru...tzn jestem zadowolony ponieważ bloczki są gładkie i równe, cena jest rozsądna a ponadto jest to bardzo zdrowy surowiec budowlany, oczywiście zdarzają się pęknięte bloczki ale jeśli będzie ich zbyt wiele zawsze można złożyć reklamacje i wymienią Ci je na nowe...krótko mówiąc polecam... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts