turoazja 25.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Jako ze po niemal roku papierologi i walki z urzednikami udalo sie rozpoczac budowe, zakladam ten dziennik budowy naszego wymarzonego domu. Bedzie to bardziej dziennik fotograficzny ale troche informacji technicznych rowniez znajdziecie w naszym dzienniku. Juz jutro pierwsza fotorelacja z fundamentow. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sloneczko 26.07.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Witaj, widzę ze budowa na podobnym etapie jak u nas. Póki co fundamenty. Tylko że my już czekamy na domek w sierpniu. Budujesz niedaleko wiec będę tu często zaglądać. pozdrawiamkasia z sulistrowic koło sobótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turoazja 26.07.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Kasiu, do nas ekipa z balami przyjezdza w najblizszym tygodniu po pol roku zastoju ruszamy z kopyta. Domek powstaje w miejscowosci Zurawiniec pod Wroclawiem. Dzis wrzuce pare zdjec plyty fundamentowej ... Odpowiem na wszelkie pytania dotyczace tego typu fundamentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sloneczko 26.07.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 A do nas tydzień później Co do fundamentów to pytań nie mam, wykonawca super. Ale pewnie dalej będziemy się wymieniać uwagami. A Żurawiniec to gdzie, znaczy w którą stronę od wrocławia? bo ja pochodzę spod leszna, trochę mieszkałam we wroc, teraz w świdnicy, ale miejscowości to tu za bardzo nie kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turoazja 26.07.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Pol kilometra za tablica "Wroclaw" za Lesnica, Zurawiniec k. Krepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sloneczko 06.08.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 jak chcesz prace rozplanowac? pytam bo moze czegos u siebie zapomnialam wziac pod uwage. Ja zaczynam od scianek szkieletowych i montazu okien i drzwi zew., potem wszystkie instalacje, pozniej jastrych, podłogi, kominek, przerwa na zime i wykonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turoazja 06.08.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Plan prac po postawieniu fundamentu:1. sciany glowne i dzialowe2. strop3. wiezba oraz stawianie szybow kominowych4. dach plus pokrycie i orynnowanie5. stolarka okienna i drzwi6. instalacje i kominek7. wykanczanie wnetrz, plyty , ocieplenie, podlogi8. wykanczanie kuchnia, lazienkamam nadzieje przez nowym rokiem sie wyrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 06.08.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Cześć Fajnie , że kolejny drewniak na Dolnym Śląsku! Będę śledził dziennik i trzymał kciuki. Masz płytę fundamentową z legelett'em czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turoazja 06.08.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Plyta jest bez legaletu, nie potrzene mi bylo ogrzewanie podlogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.08.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam Przymierzam się do budowy takiego samego domu, dlatego bardzo zainteresował mnie wasz post. Bardzo mnie ciekawi jak przedstawiają się całkowite koszty budowy, ponieważ po rozmowach z różnymi fachowacami mam mały mętlik w głowie. Jeżeli będziecie mieli jeszcze jakieś zdjęcia tobardzo chętnie bym obejrzał. Będę bardzo wdzięczny. [email protected] Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik74295.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thnd 29.10.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Mozesz prosze podac jakies ceny? ile kosztowal was fundament, stan surowy zamkniety tego domu podany na kosztorysie? przylacza, instalacje? czy cos wykonywaliscie sami?serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar_ko 25.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 proszę o fotki na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turoazja 05.10.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dom pod Wrocławiem (500m od granicy Wroclawia) wraz z działką (1025m - prostokat) w stanie surowym otwartym do sprzedania bez pośredników! Możliwość sprzedaży osobno dzialki lub bali drewnianych. Kontakt PM lub SMS pod nr. tel. +48 500 142 919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts