aspidisca 25.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Wczoraj słyszałam ją pierwszy raz, ale pewnie jest stara.Piosenka opowiada o "łowach" na deptaku w sanatorium, chyba w Ciechocinku.Pamiętam tylko fragment refrenu: "Turnus się kończy, a ja biegam ja pies gończy,i na deptaku czaję się do ataku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Wczoraj słyszałam ją pierwszy raz, ale pewnie jest stara. Piosenka opowiada o "łowach" na deptaku w sanatorium, chyba w Ciechocinku. Pamiętam tylko fragment refrenu: "Turnus się kończy, a ja biegam ja pies gończy, i na deptaku czaję się do ataku... Stara jak świat ale jaka śmieszna To T-Raperzy z nad Wisły w piosence Maxi Kaz zimny jak polodowcowy glaz, taki ze mnie Maxi Kaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 26.07.2008 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Kaśka Maciej, to nie jest ta piosenka, chociaż te same klimaty. Sprawdziłam w tekstach. Głos wokalisty przypominał mi trochę głos Młynarskiego, a trochę Maleńczuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 27.07.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Wczoraj słyszałam ją pierwszy raz, ale pewnie jest stara. Piosenka opowiada o "łowach" na deptaku w sanatorium, chyba w Ciechocinku. Pamiętam tylko fragment refrenu: "Turnus się kończy, a ja biegam ja pies gończy, i na deptaku czaję się do ataku... O ile się nie mylę to kawałek Pudelsów ale tytułu nie pamiętam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warjatek84 16.08.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Marcin Lenc - Ciechocinek http://ada2008.wrzuta.pl/audio/14KFrooi7rL/14.marcin_lenc_-_ciechocinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts