Iwona Paweł 23.12.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dorcia , dziękujemy za takąąąąąą ilość prezentów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 23.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie,prezentów ile słoń uniesie.Szczęścia większego niż Pałac Kultury,przygód ciekawszych niż szkolne lektury.Życia dłuższego niż włoskie spaghetti,snów kolorowych jak barwne konfetti.Słodyczy słodszej niż tortA przede wszystkim Wesołych Świąt!!!!:*:*:*Życzy cała moja rodzinka http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1742/1742613si21tuup9i.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 29.12.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dzięki Pitu-pitu za życzenia, za pamięć A ja na Nowy Rok życzę Wam realizacji wszelkich planów tych budowlanych i tych bardziej osobistych zwanych marzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 05.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Na wiosnę chciałbym rozpocząć budowę P181 w Henrykowie-Urocze za Piasecznem. Projekt już kupiony, architekt siedzie teraz nad zmianami, a ja zabrałem się za media. W tym tygodniu jestem umówiony z pierwszym potencjalnym wykonawcą. Chętnie zadałbym Wam trochę szczegółowych pytań dotyczących budowy, zwłaszcza kosztów Może można Was spotkać bezpośrednio na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 05.01.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witaj martini_dry Świetny wybór,świetny projekt Oczywiście serdecznie zapraszamy z wszelkimi pytaniami oraz bezpośrednio na budowę Nie ma jak zobaczyć na własne oczy Jesteśmy dostępni w weekendy - chętnie się umówimy Tylko proponuję przeczekać te mrozy A jakie zmiany w projekcie planujecie ? Dziękujemy za życzenia noworoczne i także życzymy realizacji wszelkich zamierzeń Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 05.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Świetny wybór,świetny projekt Też mi się podoba:) Jesteśmy dostępni w weekendy - chętnie się umówimy Tylko proponuję przeczekać te mrozy Dzięki, odezwę się jak mrozy puszczą A jakie zmiany w projekcie planujecie ? Zmieniliśmy układ pomieszczeń na górze, żeby nasza sypialnia z osobną łazienka były z tyłu domu, od ogrodu, a pokoje dzieci (na razie jest jedno ) daliśmy do przodu. Tak, wiem, wredni z nas rodzice Myślimy też o małym powiększeniu domu, aby salon zrobił się trochę szerszy. Mamy już wstępną propozycję architekta, jak skończy to wrzucę rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 06.01.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A jakie zmiany w projekcie planujecie ? Zmieniliśmy układ pomieszczeń na górze, żeby nasza sypialnia z osobną łazienka były z tyłu domu, od ogrodu, a pokoje dzieci (na razie jest jedno ) daliśmy do przodu. Tak, wiem, wredni z nas rodzice Myślimy też o małym powiększeniu domu, aby salon zrobił się trochę szerszy. Mamy już wstępną propozycję architekta, jak skończy to wrzucę rysunki. a my znowu góry nie ruszalismy a na dole przenieśliśmy kuchnię od ogrodu, a w miejscu kuchni powstał gabinet i trochę poprzesuwalismy łazienkę (weszła tam też spiżarnia0 oj zaraz wredni rodzice po prostu dzieci nie potrzebują tyle ciszy i spokoju co dorośli, zresztą i tak cały czas wrzeszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 06.01.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wciąż nie potrafię cytować o zgrozo ! zawsze coś pomieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 06.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzisiaj miałem niezobowiązujące spotkanie z pierwszym potencjalnym wykonawcą. Za stan surowy otwarty chce 60 tys. Nie podjąłem dyskusji, bo nie mam jeszcze rozeznania i porównania - jak to się ma do tego, co wy płacicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 07.01.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 07.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 napisałam na priv Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witaj, właśnie znalazłam Twój dziennik, fajna budowa. A okolica super. Piekne tereny. Przedszkolem się nie martw, jeśli wiele domów w okolicy powstaje to może niebawem i przedszkole i szkoła nowe też będą Drogi nieutwardzone zawsze niszczą się okresowo gdy ciężkie samochody jeżdżą szczególnie w czasie pory deszczowej. Wtedy małe autka grzęzną o czym oczywiście niezadowoleni sąsiedzi wiedzą, ale na kimś trzeba frustrację wyładować. W mojej okolicy jest tak samo ale gmina dwa lub trzy razy do roku nasyła na nas ciężki sprzęt i równają drogi. Sama piszesz, że na drodze gminnej nie masz prawa działać Gratulacje dobrej ekipy, nawet jak miała kilka drobnych wpadek (kto ich nie ma) to budowa bardzo przyzwoita. A domek z wielką przestrzenią ech.. mój to maleństwo Wciąż nie potrafię cytować o zgrozo ! zawsze coś pomieszam a tym się nie przejmuj i próbuj różne opcje, a przed wysłaniem skorzystaj z opcji podgląd i zaakceptuj dopiero jak widzisz, że masz to co chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 02.02.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Miło Gosiek33, że nas odwiedziłaś , zaraz pędzę do Twojego dziennika Co do szkoły to jest na naszej wsi całkiem przyzwoita a ostatnio dowiedziałam się ,że niedaleko otworzono także przedszkole ....ale dzieciaki pewnie i tak wylądują w placówkach warszawskich, ponieważ nie zdążymy przeprowadzić się na czas a jakoś nie widzi mi się transportowanie ich 20 km w przeciwną stronę Zobaczymy czas pokaże , najwyżej zmieni się szkołę- podobno to nie tragedia dla dzieci choć miałam takie do tej pory przekonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 02.02.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 martini_dry jak postępy budowlane ? Pamiętam o spotkaniu, jak tylko ogarniemy ten nasz śmietnik to serdecznie zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 najwyżej zmieni się szkołę- podobno to nie tragedia dla dzieci choć miałam takie do tej pory przekonanie. Moja córa zmieniała szkołę trzy razy pierwszy raz z naszej inicjatywy (po trzeciej klasie szkoły podstawowej), potem sama znalazła sobie inną (w drugiej klasie gimnazjum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 02.02.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 najwyżej zmieni się szkołę- podobno to nie tragedia dla dzieci choć miałam takie do tej pory przekonanie. Moja córa zmieniała szkołę trzy razy pierwszy raz z naszej inicjatywy (po trzeciej klasie szkoły podstawowej), potem sama znalazła sobie inną (w drugiej klasie gimnazjum) I córka ma się dobrze? Czyli dla mnie kolejny dowód na to, że zmiana szkoły może być ok. Sama jestem ciekawa jak to wszystko się ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jak najbardziej zadowolona, za rok matura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 04.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 martini_dry jak postępy budowlane ? Pamiętam o spotkaniu, jak tylko ogarniemy ten nasz śmietnik to serdecznie zapraszamy. Mały zastój. Byliśmy tydzień na nartach, a po powrocie żona i syn rozchorowali się i miałem szpital w domu. Chyba ich zgniłe warszawskie powietrze wykończyło:) Ale od soboty mamy zamiar znowu zabrać się do roboty, jesteśmy umówieni z architektem na ostatnią rozmowę i zamykamy projekt. Będziecie w weekend na budowie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 06.02.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Jeśli będziemy w ten weekend to w niedzielę ok 14-tej, ponieważ mój mąż dziś jest na służbowym...balu więc w sobotę będzie odsypiał Dam jeszcze znać co do niedzieli czy na pewno będziemy jechać. martini_dry mam nadzieję, że Rodzinka wyzdrowiała i że już wszystko ok do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 07.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Rodzinka już (prawie:)) zdrowa. Wróciliśmy od architekta, jeśli będziecie w niedzielę jechać to z przyjemnością zajrzymy do Was.pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts