Iwona Paweł 07.02.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To potwierdzam - wybieramy się jutro na działkę, Marcin zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 07.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To potwierdzam - wybieramy się jutro na działkę, Marcin zerknij na priv Dzięki i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dzięki za pierwsze wpisy ! marynaTwoje słowa potraktowałam dzisiaj jako znak żeby jednak zaczynać decyzja musi być podjęta w najbliższych dniach a tu znikąd olśnienia DorciaIQ dzięki dzięki ,a co do elewacji to jeszcze wizji ostatecznej nie mamy, ale dach raczej będzie grafitowy a okna chyba złoty dąb odcień aczkolwiek zmienia nam się co chwila, więc efekty jakie będą nikt nie wie strasznie jesteśmy z mężem niezdecydowane osobniki Obiecuję w wolnej chwili poczytać Wasze dzienniki Pozdrawiam Dzień dobry się przywitam grzecznie Śliczny domek rośnie i do tego w ślicznej okolicy, ale dlaczego nie ma dachu grafitowego... buuu... ... tak buczę dla zasady, bo kocham wszystko co szare i tyle Poroszę o aktualne zdjątka, co by popodziwiać znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 21.03.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witamy rasia bardzo serdecznie wiesz byłam pewna na 99 % co do dachu czyli , że będzie grafitowy, po prostu nigdy nie podobały mi się czerwone dachy i pewnego dnia ujrzałam domek bardzo podobny do naszego z czerwoną dachówką i pomyślałam , że wygląda świetnie i to był pierwszy raz a później podczas spacerów zaczęlismy zwracać uwagę na czerwone i poszukiwania ruszyły na nowoI to był dobry wybór, bo jednak okolica czerwonych dachów i teraz ładnie wpisaliśmy się w teren.Zaraz biegnę do Twojego dziennika i oczywiście zapraszam Aaaa zdjęcia siedzą w aparacie niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 11.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img26.imageshack.us/img26/9185/logopromo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Witanko... świąteczne... http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/PISANKI_003_p-2684_429.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 12.04.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dziewczyny ! Serdeczne dzięki za życzenia i pamięć przede wszystkim !Dla Was i wszystkich odwiedzających nas przesyłamy wiele uśmiechów na najbliższe dni i dużo słonka ( choć u nas jakoś z nim skromnie ). Nie mogę podzielić się z Wami barankami ani kurczakami przez wybryk fotosika więc przy okazji podpowiedzcie mi z jakiego programu zdjęciowego korzystacie bez opłat i dodatkowych kłopotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dziewczyny ! Serdeczne dzięki za życzenia i pamięć przede wszystkim ! Dla Was i wszystkich odwiedzających nas przesyłamy wiele uśmiechów na najbliższe dni i dużo słonka ( choć u nas jakoś z nim skromnie ). Nie mogę podzielić się z Wami barankami ani kurczakami przez wybryk fotosika więc przy okazji podpowiedzcie mi z jakiego programu zdjęciowego korzystacie bez opłat i dodatkowych kłopotów? spróbuj tu http://imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 12.04.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dziękuję Gosiek widzę, że i Ty oderwałaś się od stołu świątecznego muszę powalczyć ze zdjęciami koniecznie w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Cztery razy przy stole byłam ale na działkę zdążyłam wyskoczyć, szkoda tylko, że chmury zasłoniły słonko i zimno jest. Zdjęcia wstawiaj, wszyscy tu czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 12.04.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 he he my na działce wczoraj byliśmy, ale jakoś nas zmroziło , więc dziś odpuściliśmy, ale jutro jak się uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 No, wczoraj piękna pogoda była, to gdzie te foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 14.04.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dorcia zanim ja opanuję nowy program do zdjęć to lata miną błagam o cierpliwość !!! i czasu brak, żeby na dłużej zasiąść, ja tak dorywczo dopadam do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 14.04.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ech Dorcia Twoje wizualki mnie powaliły - siędzę i patrzę jak nie powiem kto w co Wieczorem usadzę męża coby patrzył PRZEFAJNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.04.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martini_dry 20.04.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam, co słychać nowego? Widzę, że bierzecie się za okna:) Ja przed Świętami złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę. Przy okazji, muszę się wszystkim pochwalić, że w lutym dzięki uprzejmości Iwony i Pawła mogliśmy obejrzeć ich rosnący dom, przepiękny:) Niestety udało mi się również zakopać samochód w błocie, i w ten sposób spędziliśmy na budowie trochę więcej czasu niż to było planowane. Tak prawdę mówiąc to dużo więcej czasu... Ale przynajmniej dzieci były zadowolone - taka fajna akcja nie trafia się codziennie ) Podkładanie desek pod koła, szukanie ciągnika, w końcu przyjazd auta z assistance, sama radocha:) Szkoda tylko, że w ten sposób "uziemiliśmy" naszych gospodarzy w niedzielę na działce. pozdrawiamy Monika Marcin & Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 30.04.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witajcie Nie dostałam powiadomienia o komentarzu i zupełnie tu nie zaglądałam nie widziałam, że napisaliście Oj przygodę mieliśmy świetną, strasznie nam było głupio, że w naszej okolicy coś takiego się musiało przytrafić , że tyle mieliście kłopotu ! Do dziś ubolewamy, że nikt z nas nie wpadł wcześniej na pomysł napalenia ogniska Ale czekoladki uratowały sytuację Dzieciaki fakt- Mikołaj co jakiś czas wspomina lawetę od zakopanego samochodu Także, to jak nazywasz uziemienie na dzialce my bardzo miło wspominamy Teraz już błota brak, więc serdcznie zapraszamy na kolejne oględziny, jak tylko trochę prace się zaktywizują i będą tych prac owoce. Uściski ślemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam przedweekendowo... i czekam na zdjęcia z oknami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 30.04.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tak jest rasia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 11.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 z cenami instalatorów hydraulicznych to chyba może być ciężko taniej. my mielismy trzy oferty- i najtańsza -w której hydraulik nie będzie robił swoich narzutów na materiały to za robiciznę wygląda tak:- doprowadzenie 16 grzejników i ich montaż: 5280 (330zł za punkt)- punkty wodkan- 11szt -2750- 250zł za punkt- instalacja pieca i akcesoriów- 1200- instalacja podłogówki- 40m2 po 50zł = 2000złczyli w sumie 11230zł pozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts