Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mirki i Tomka "DOMU POD JEMIOŁĄ"

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 3 months później...

witam serdelecznie mayadaski!

dopiero teraz tutaj zerknęłam :oops:

miło mi powitać ziomala ... to prawie tak jak w "Samych swoich" :lol: - nie spodziewałam się, a tu sąsiad zza Buga się odzywa :lol: :lol:

jestem wielce ukontentowana i życzę szybkiego załatwienia papierów i rychłego rozpoczęcia budowy własnej hacjendy :D

pozdrawiam

mircia

• 4 weeks później...

Mirciu, jak tam budowa?

Milczysz jak zakleta od paru tygodni! :lol: :lol:

Ja niestety ciagle czekam na pozwolenie na budowe... architekt obiecuje, ze jeszcze przed Gwiazdka je dostaniemy....meczy mnie to czekanie strasznie...Pan Maz juz sie poddal i kompletnie mnie olal: nawet slowa "budowa" nie chce slyszec 8) 8)

Zarezerwowalam bilety na luty i teraz strasze architekta, ze bede w okolicy i by lepiej te moje papiery mial...on tylko dziala, jak wie ze mamy pojawic sie w okolicy...

Pisz, Krajanko, co tam u Ciebie sie dzieje :D

Pozdrowienia,

Maja

Pięknych i rodzinnych Świąt

Budującego Nowego Roku

Zanikającej biurokracji

Rosnącej inteligencji budowlańców

Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki :wink:

Celnych wyborów i satysfakcji z wyników

oraz...

Mnóstwa prezentów pod Choinką!!!

http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg

• 3 months później...

witaj Maju!!!

nie, nie nie zapadłam w sen zimowy jak niedźwiadki :lol: ... chociaż mój ostatni wpis w dzienniku był 12 grudnia więc poniekąd zima :lol: a uaktywniam się w kwietniu, więc skąd inąd od kilku dni jest wiosna :o ...

a poważnie to rzeczywiście trochę mnie nie było na forum, bowiem przez jakiś czas byłam odcięta od internetu :roll: a i też na budowie nie działo się aż tak wiele ...

ale za to poza sprawami czysto budowlanymi, choć z drugiej strony blisko nich działo się i to dość dużo

mianowicie całą swoją siłę, zapał, energię i wiarę w ludzi mogłam wypróbować przez ten czas na jednym Panu B. :evil: :evil: co do wpięcia się do "jego" :evil: wodociągu ... ale o tym później jak uzupełnię dziennik ...

• 1 month później...
  • 1 year później...