mircia 25.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam tutaj proszę o ewentualne komentarze, uwagi, pomysły ... pozdr mircia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.07.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Fotki, fotki!!! I to najlepiej z każdego etapu Gratuluję półmetka - ja stoję na starcie... PS Fajnie się Wasz projekt nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 27.07.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Bardzo cieszy mnie fakt , ze przyczyniłam sie do powstanie Waszego dziennika . Od dzisiaj jestem stałym bywalcem na kartach Waszego dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircia 27.07.2008 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 miło nam, że nasz dziennik jest czytany i spełniam prośbę ... zamieściłam zdjęcia ... narazie "dojechałam" do końca kwietnia ... reszta jak zwykle to się mówi "za chwilę" pozdr ciepło mircia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircia 08.08.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 a to ja ... tak w kwestii formalnej ... w międzyczasie "doszedł" maj i zahaczyłam o połowę czerwca i do DorciaIQ - trzymam kciuki, żeby spełniło się Wasze marzenie o własnym gniazdku, bo ważne jest mieć marzenia i do nich dążyć a reszta jakoś sama się ułoży pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.11.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Hej Mircia! Widze ze dzialasz! Ja bede moze kiedys (jak w koncu papierkologie skonczymy) budowac sie w Charzykowach...to tak prawie po sasiedzku do Ciebie Zamierzam Ci kibicowac zawziecie bedziesz moim expertem regionalnym jak w koncu zaczniemy Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircia 18.11.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witam serdelecznie mayadaski! dopiero teraz tutaj zerknęłam miło mi powitać ziomala ... to prawie tak jak w "Samych swoich" - nie spodziewałam się, a tu sąsiad zza Buga się odzywa jestem wielce ukontentowana i życzę szybkiego załatwienia papierów i rychłego rozpoczęcia budowy własnej hacjendy pozdrawiam mircia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.12.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mirciu, jak tam budowa? Milczysz jak zakleta od paru tygodni! Ja niestety ciagle czekam na pozwolenie na budowe... architekt obiecuje, ze jeszcze przed Gwiazdka je dostaniemy....meczy mnie to czekanie strasznie...Pan Maz juz sie poddal i kompletnie mnie olal: nawet slowa "budowa" nie chce slyszec Zarezerwowalam bilety na luty i teraz strasze architekta, ze bede w okolicy i by lepiej te moje papiery mial...on tylko dziala, jak wie ze mamy pojawic sie w okolicy... Pisz, Krajanko, co tam u Ciebie sie dzieje Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.12.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Kolor drewna jest fajny...wcale nie wyglada za czerwono... Mirko, gdzie zamawialas okna? Podobaja mi sie Twoje ogrodowe.... Lezka tez piekna w drzwiach wejsciowych - bedzie wpuszczac swiatlo, ale tez troche zatrzyma widoki z wewnatrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircia 03.04.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 witaj Maju!!! nie, nie nie zapadłam w sen zimowy jak niedźwiadki ... chociaż mój ostatni wpis w dzienniku był 12 grudnia więc poniekąd zima a uaktywniam się w kwietniu, więc skąd inąd od kilku dni jest wiosna ... a poważnie to rzeczywiście trochę mnie nie było na forum, bowiem przez jakiś czas byłam odcięta od internetu a i też na budowie nie działo się aż tak wiele ... ale za to poza sprawami czysto budowlanymi, choć z drugiej strony blisko nich działo się i to dość dużo mianowicie całą swoją siłę, zapał, energię i wiarę w ludzi mogłam wypróbować przez ten czas na jednym Panu B. co do wpięcia się do "jego" wodociągu ... ale o tym później jak uzupełnię dziennik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircia 03.04.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 co do okien i drzwi tarasowych to zamawiałam je w firmie Rymon w Ch-ach, a producentem jest Dobroplast Zambrów seria Avantgardehttp://www.dobroplast.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircia 03.04.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 DorciaIQ późno, bo późno ale dziekuję za życzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Stępniak 07.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 WitamTeż mam domek pod jemiołą. Pokaż zdiecia z dalszej realizcji - jestem ciekawaNie podobają mi się u ciebie drzwi balkonowe są zdecydowanie za małe. Nie potrzebnie je zmniejszaliście.Ogólnie domek fajny. Ja już mieszkam w swoim ale nie mam pomysłu na ogródek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzio67 14.05.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam, Jesteśmy przed kupnem projektu 'Dom pod jemiołą' ale nie wiemy, jak będzie wyglądał w rzeczywistości. Czy ktoś z Dolnego Śląska ma taki dom i czy mógłby nam zaprezentować na żywo? Z góry dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts