kamoreks 25.07.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Na opakowaniu jest napisane GŁADŹ TYNKOWA ... więc nie wiem czy to jest takie miękkie jak gipsar i białe. Słyszałem, że ten STABIL jest dobry, ale chce żeby się go dobrze szlifowało...tak jak gipsar z atlasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 26.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 skoro jest to gładź gipsowa to będzie biała na pewno trochę mniej lub bardziej ale biała a jesli idzie o twardość to chyba wszystkie są twardsze od gipsara... w sumie to zawsze jest tarcie tylko zalezy czy ładnie połozysz ja docieram 150 papierem sciany i 120 sufit czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mart 3210 29.07.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Wszyscy się dookoła ekscytują cekolem jednak jest on ciężki do szlifowania.Ja daaaaawno go nie używałem więc cięzko mi powiedzieć jak sięnim teraz pracuje.Stabill jest ok,kolor kremowy.Nie jest łatwy do szlifowania ale daje się to robić.Gipsarem robiłem jakieś 8 lat temu-pamietam że był bardzo miękki-mozna go było szlifować rękawicą wiec póżniej już nim nie robiłem chyba że na odpowiedzialność klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts