remx 26.07.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Na ścianie centralnej będą płyty z K-G bo trzeba tam wykonać rózne formy typu wnęki, kominek etc. Może będę zmuszony kłaść na innych ścianach tynk cem-wapienny. Jak to zrobić (mam na myśli stronę estetyczną) aby ładnie wyglądało. Oczywiście wiem że istnieją gładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 26.07.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 i w tym jest cały widz ,są taśmy łączeniowe a potem na tynki gładzie i to jest najlepsze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 26.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 i w tym jest cały widz ,są taśmy łączeniowe a potem na tynki gładzie i to jest najlepsze wyjście Ja będę miał ściany szlifowane - ale też kawałek kg - jeśli nie będę stosował gładzi to jak zrobić łączenie aby było jak najmniej widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ing29 16.08.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 chciałabym na ścianie mieć wrażenie tynku strukturalnego. Poradźcie czy mój pomysł jest wykonalny - nie chcę robić żadnej gładzi tylko tynk cw i to nie do końca dobrze wyrównany i na to malowć, czy farba będzie dobrze trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts