karolla.k 26.07.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Witam. Jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem, ale jeszcze się wahamy.Myślimy o wersji z garażem dwustanowiskowym. Czy ktoś zbudował lub buduje ten domek? Może ktoś dysponuje zdjęciami z realizacji?Pozdr http://www.archi-projekt.com.pl/projekty_domow.htmlaps 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 26.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witam. Jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem, ale jeszcze się wahamy.Myślimy o wersji z garażem dwustanowiskowym. Czy ktoś zbudował lub buduje ten domek? Może ktoś dysponuje zdjęciami z realizacji? Pozdr http://www.archi-projekt.com.pl/projekty_domow.html aps 81 Witam, Tak my budujemy ten ładny domek. Wilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla.k 27.06.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 o jak fajnie bo już myślałam, że tylko my się za niego wzięliśmy my jesteśmy na etapie wykańczania (domu i siebie) planowaliśmy przeprowadzkę na czerwiec, ale nie wyszło. może w lipcu się uda. a na jakim wy jesteście etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 27.06.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 o jak fajnie bo już myślałam, że tylko my się za niego wzięliśmy my jesteśmy na etapie wykańczania (domu i siebie) planowaliśmy przeprowadzkę na czerwiec, ale nie wyszło. może w lipcu się uda. a na jakim wy jesteście etapie? Cześc Karolla, Powiem Ci że już jakiś czas temu wpadłem na twojego linka z pytaniem ale widzac , że ci nikt nie odpisał w sprawie APS-u, zaniechałem dalszych poszukiwań. Wysłałem Ci maila na Priva. My tak jak i wy jesteśmy na etapie wykańczania wnętrz oraz siebie Obecnie z żoną zastanawiamy się nad dolną łazienką oraz kuchnią (płytki) oraz nad salonem i malym pokojem (panele). Wy już macie ten etap za sobą? Może podeślesz jakies zdjęcia na maila. Wyslę ci go na priva. My budujemy w Radomiu (woj. mazowieckie) A wy daleko od nas? Zastanawialiscie się czemu nikt nie buduje tego domu APS 81. Przecież to taki ładny i funkcjonalny projekt domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla.k 02.07.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 My budujemy pod Gdańskiem Jeżeli chodzi o podłogi to właśnie na dniach będą u nas kłaść panele (salon i mały pokój), w pozostałych pomieszczeniach mamy gres (we wszystkich taki sam, łącznie z kuchnia i spiżarką). Pierwotnie w salonie i pokoju planowaliśmy deskę, ale niestety płytki zostały położone wcześniej na, jak sie okazuje teraz, zbyt małej warstwie kleju, więc ze względu na różnicę poziomów musieliśmy wziąść panele. jak będe miała fotki to podeśle na maila. obecnie montują u nas schody. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 02.07.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 My budujemy pod Gdańskiem Jeżeli chodzi o podłogi to właśnie na dniach będą u nas kłaść panele (salon i mały pokój), w pozostałych pomieszczeniach mamy gres (we wszystkich taki sam, łącznie z kuchnia i spiżarką). Pierwotnie w salonie i pokoju planowaliśmy deskę, ale niestety płytki zostały położone wcześniej na, jak sie okazuje teraz, zbyt małej warstwie kleju, więc ze względu na różnicę poziomów musieliśmy wziąść panele. jak będe miała fotki to podeśle na maila. obecnie montują u nas schody. Pzdr Kładąc płytki trzeba już wiedzieć czy będzie się miało panele czy deskę. Chodzi właśnie o to aby glazurnik wiedział jak ma podnieśc płytki. Karola podeslij zdjecia podłóg na dole. Schody robicie sobie drewniane? Macie już wykończona łazienkę na dole? Pozdrawiam, MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla.k 01.08.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 witam po dłuższej przerwie, schody mamy drewniane, dab naturalny, łazienka na dole prawie skończona-kosmetyczne rzeczy zostały do zrobienia. teraz czekamy na drzwi. właściwie zostały same duperele do zrobienia - obrobienie podstopni przy schodach, zafugowanie spiżarki itp . zdjecia podeśle na maila. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 01.08.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam,Planujemy podobne schody. Wieczorem żonie pokazę wasze zdjęcia.Ładnie wyszły te wasze.Zrób zdjęcia łazienki na dole. Bardzo jestesmy ciekawi jak ja zrobiliście.Zdjęcia doszły. Wysłałem kilka naszych. Wilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla.k 09.08.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 hej, niestety ja Waszych zdjęć nie dostałam lazienke na dole mamy zieloną, aktualnych zdjęć nie mam, płytki Carioca z Paradyża. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 09.08.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Zaraz wyślę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 09.08.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Poszły już nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla.k 10.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 witam po długiej przerwie my od miesiąca w końcu na swoim mamy juz drzwi, teraz wyrównujemy teren wokół domku. jeszcze sporo pracy przed nami, ale to jakos powoli bedziemy działać. z netem narazie tu kiepsko, wiec zdjęć nie podeśle. a jak u was?na jakim etapie jesteście? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla.k 10.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 aha, zdjęcia oczywiście dostałam.zapomnialam odpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 10.10.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cześc Karolla, Długo Cię nie było. Fajnie że już mieszkacie. Tez byśmy tak chcieli U nas etap płytek i projektowania kuchni Jak projekt będzie już zatwierdzony to ci podeślę fotki. Pochwalcie sie wnętrzem. Jak u was wyszła łazienka i kuchnia? Te dwa pomieszczenia to oczko w głowie mojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi21 05.12.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam Wilko,buduję dom, który tak bardzo się Tobie spodobał. Też uważam, że ma bardzo ciekawą bryłę i super rozwiązanie. Buduję zupełnie w ciemno ponieważ nie mam możliwości pooglądania w moim regionie jak wygląda ten dom po wybudowaniu. Dlatego też mam ogromną prośbę czy nie wysłałbyś mi zdjęć ze swojej budowy i ewentualnie „Karolli „ z którą korespondujesz abym mógł pooglądać ten dom od zewnątrz i od wewnątrz. Podam Ci mój adres mailowy: [email protected] Z góry serdecznie dziękuję Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi21 05.12.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witaj Karolla,buduję dom, który tak bardzo się Tobie spodobał. Też uważam, że ma bardzo ciekawą bryłę i super rozwiązanie. Buduję zupełnie w ciemno ponieważ nie mam możliwości pooglądania w moim regionie jak wygląda ten dom po wybudowaniu. Dlatego też mam ogromną prośbę czy nie wysłała byś mi zdjęć ze swojej budowy i ewentualnie domu „Wilko„ , z którym korespondujesz abym mógł pooglądać ten dom od zewnątrz i od wewnątrz. Podam Ci mój adres mailowy: [email protected] Z góry serdecznie dziękuję Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 05.12.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam, Mało jest nas, tzn. budujących ten domek. Masz szczęście bo możesz na szapytać o wiele rzeczy a my ci pomożemy. My jesteśmy z Radomia. Od Lubaczowa to kawał drogi. Jakbyś kiedyś był w okolicy to zapraszamy. Jak będziesz kiedyś na Air Show to będzie dobra okazja Odnośnie budowy to powiedz na jakim jesteś etapie. Podeślij ewentualnie zdjęcia a powiem ci co i jak. Ja na maila wysłałem ci trochę fotek. Sporo przeróbek dokonaliśmy. Sam zobaczysz. Napisz czy już wogóle zaczęliście coś budować czy na razie na etapie projektu. Wilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyzio321 06.09.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Witam, Zamierzam zbudować dom projekt APS 81 Czy ktoś z państwa budował taki dom? chodzi mianowicie o przesłanie mi jakich zdjęć i przekazanie ewentualnych uwag, wad. Czy ktoś wprowadzał jakieś zmiany w projekcie lub takowe może zasugerować ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 09.10.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Dyzio321 czytałeś wiadomość na maila od mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagicHipek32 02.01.2016 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Witam! Kilka miesięcy temu kupiliśmy działkę z rozpoczętą budową wg w/w. projektu. Jeżeli to nie problem proszę o przesłanie na maila pryw. zdjęć z zew. i wew. domku plus bardzo mile widziane sugestie i podpowiedzi dotyczące praktycznych zmian w projekcie... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts