arkbud 26.07.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Na dzien dzisiejszy mam stan 0.Na reszte budowy chcialbym wziasc kredyt, tylko jak wyliczyc ile kasy mnie to bedzie kosztowac? czy banki maja jaks stawke za m2 wg ktorej licza wartosc domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 26.07.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 W moim przypadku bank chciał kosztorys.Zrobiłem go samodzielnie szacując koszt poszczególnych prac.Niektóre banki chcą aby to ktoś podpisał np kierownik budowy.Czasami kosztorys jest załącznikiem do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.07.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ile byście nie wzieli bardzo często będzie to za mało. U mnie kosztorys rozjedzie się o jakieś 50 tyś (szacowane na dzień dzisiejszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts