Leszko 26.09.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Witam!Znajomy dostał pozwolenie na budowę i jest napisane że inwestor może zamieszkać bez zgłoszenia ,czyli nie musi oddawać-zgłaszać do użytku . Czy w nowym prawie bud. po 11-lipca jest to możliwe? , z tego co wiem nie można mieszkać bez oddania do użytku (chyba że wcisnął mi kit). PozdrawiamLeszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 27.09.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Witam! Znajomy dostał pozwolenie na budowę i jest napisane że inwestor może zamieszkać bez zgłoszenia ,czyli nie musi oddawać-zgłaszać do użytku . Czy w nowym prawie bud. po 11-lipca jest to możliwe? , z tego co wiem nie można mieszkać bez oddania do użytku (chyba że wcisnął mi kit). Pozdrawiam Leszko To bujda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts