maryna 04.10.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jak ten czas leci - dawno nic nie pisałam. Właściwe to sie juz nic ciekawego nie dzieje. Troche wyrównaliśmy działkę , ale jeszcze potrzeba nam ziemi , aby teren wygladał w miarę dobrze . Najważniejsze mamy już odbiór domu- pozwolenie na użytkowanie. Jesteśmy nowymi mieszkańcami X ulicy, juz nawet sie zameldowalismy.. Och jak to dobrze, w zeszłym roku jeszcze nie myslałam ,że bedziemy mogli o tym czasie w nowym domu zamieszkać. Ciesze sie bardzo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 05.10.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zapomniałam - mamy juz zrobioną instalacje odrgomową.nastepny etap za nami. Och lżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts