Bianca 06.05.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam krajankę Wykończeniówka zawsze męczy, ale potem się o tym szybko zapomina... Z drugiej strony nam kobietom sprawia najwięcej frajdy... i jest tym na co czekamy niecierpliwie...żeby odcisnąć swoje piętno na każdym pomieszczeniu i dopieścić szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 06.05.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witam i ja w moich skromnych progach. Oj wykanczenie to absorbujace .pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 06.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Maryna Ostatnio mało zaglądam na forum, po powrocie do domu pełne ręce roboty, a wieczorem nie mam siły zajrzeć do komputera. Ale obejrzałam zdjęcia łazienki, fajna będzie w tych optymistycznych kolorach, nawet zimą będzie pozytywnie nastrajać do życia.Jak pisałam-układ zupełnie inny niż u nas, no i komin wentylacyjny zmienia dużo. Najbardziej wam zazdroszczę tego że wszystko wykończycie od razu.Przynajmniej z grubsza.Myśmy sie jednak nieźle namordowali tak mieszkając na placu budowy.Tak naprawdę dopiero teraz nasze życie wróciło do normy. A ja za vat jakoś nie mogę sie zabrać .Zaczęłam i utknęłam w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 07.05.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kasiu my chcemy wykonczyć wewnatrz wszystko na gotowo i dopiero wtedy zamieszkac. Dzieci mam juz dorosłe , wiec potrzebuja swoich pokoi. Z otynkowaniem i brukiem przed domem to zabieramy sie na jesień . Łazienki zrobiłam jasne , te kolory moze nie są prawdziwe, w rzeczywistości sa jasniejsze. Komin mamy duży , a to dlatego że my dołożylismy jeszcze jeden kanał , gdyby w przyszłości trzeba było palić piecem. Tak na wszelki wypadek . Łazienka na dole zrobiona w kremie i seledyn bambus Paradyz.Tez nie mam za wiele czasu aby wklejać zdjecie, one jednak troche pochłaniaja czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 12.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Maryna tak jak Amtla napiszę-wrzuć na luz .Szkoda zdrowia, nie przejmuj się tak wszystkim za bardzo.Ja sobie właśnie taką zasadę przyjęłam w czasie budowy. Bo zawsze tak sobie myślę-spokojnie Boguśka spokojnie Chcesz się nacieszyć domkiem?Nie dostać zawału jak inni? I to działa Znam wiele osób,które budowanie przypłaciły zdrowiem a nawet życiem Przecież, zdrowie i życie to nadrzędne wartości.A jak coś w budowaniu nie gra, albo brakuję kasy na dalsze częsci...poczekaj, spokojnie, powoli do celu. Bo będziesz miała bardzo ładny domek,bardzo podobają mi się kafelki w łazience. A tak w ogóle , to wklejaj wiecej zdjęć Bo takie dzienniki uwielbiam oglądać . Meliskę na spanie oczywiście sobie popjaj ale tak dla przyjemności, a nie z musu i kładąc się spać nie myśl o budowaniu . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 12.05.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dobrze kochana radzisz nie przejmowac sie za duzo. Tylko jak to zrobić ?Ja należę do ludzi ambitnych i zawsze chciałabym żeby wszystko było jak najlepiej... Do tej pory wszystko z budową układało mi sie jak najlepiej , nie było wiekszych kłopotów , a tu naraz wystapił problem. Martwi mnie kanalizacja , bo sąsiad najpierw zgodził sie ,że przepuści nas przez swoja działke , a teraz mówi ,że nie i nie da sie uprosić. Młodzi ludzie , a tacy jakos nie przyjazni. Tak mnie zdenerwowali tym ,że ciagle mysle o tym , jak mogli tak postapić. Co prawda mamy jeszcze inne wyjście , ale musze poczekać na decyzje drugiego sasiada . Nieraz to sie nie układa. Właściwie to muszę powiedzieć ,że powinnam Bogu dziekować ,że mam dobrą rodzinę. Wszyscy mi chetnie pomagaja.I to powinno byc moim najwiekszym szcęściem i cieszyć sie każdym dniem , a nie przejmowac sie czymś takim. Zawsze jakies rozwiązanie musi byc. Głowa do góry. Piszesz ,żeby dawac zdjecia , faktycznie bardzo mało jest, muszę się bardziej zmoblizowac i cos wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Właściwie to muszę powiedzieć ,że powinnam Bogu dziekować ,że mam dobrą rodzinę. Wszyscy mi chetnie pomagaja.I to powinno byc moim najwiekszym szcęściem i cieszyć sie każdym dniem Wiesz co maryna? Dobrze, że sąsiedzxi się teraz objawili ze swoim charakterem Tak byś cały czas myślała, że masz takich miłych, młodych, sympatycznych ludzików obok. A oni by wrednie nie wiadomo co robili...A tak wiesz, co jest grane Wszystkie sprawy mają swoje rozwiązanie Najważniejsze jest to, co powyżej napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ...... Martwi mnie kanalizacja , bo sąsiad najpierw zgodził sie ,że przepuści nas przez swoja działke , a teraz mówi ,że nie i nie da sie uprosić. Młodzi ludzie , a tacy jakos nie przyjazni. .... to się nazywa życzliwość....buraki, niestety takich nie brak Głowa do góry będzie dobrze, jak nie tak to inaczej. Najważniejsze, że macie oparcie w rodzinie a to się ceni. 3mam kciuki i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.05.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dziekuje Wam za słowa otuchy . Mysle ,że wszystko ułozy sie dobrze. A co do sasiadów to oni chyba nie wiedza ,że kiedyś jak beda sie budowac , to tez beda róznej pomocy oczekiwac od innych sasiadów. Mąż mówi mi,że nie trzeba być mściwy i lepiej zapomnieć o tej sprawie. To mój 500 post- dopiero , czy aż , w moim przypadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ......Mąż mówi mi,że nie trzeba być mściwy i lepiej zapomnieć o tej sprawie. dokładnie, po co się zniżać do ich poziomu. zapomnieć, ignorować.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Bradzo ładne płytki w łazience! na dekorach to elementy bambusa??masz projekt kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 17.05.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Łazienka dolna to płytki PARADYŻ , dekory bambus.Projekt kuchni na razie mam wstepny - ogólny , musze iść do salonu po ostateczny , ale nie mam kiedy , a troche jeszce czasu zostału do 20 czerwca , bo na wtedy mam termin realizacji kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witaj maryna Cieszę się , że pokazałaś zdjęcia robiących się wnętrz....Bradzo przyjemne kolory, takie jasne i świwtliste...Możesz napisać jakie rozmiary ma dolna łazienka - ta z bambusami? Fajnie też wyglądają takie leżące bambuski A okażesz projekt kuchni ? Masz w niej dwa okna? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotri 18.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam, Domek prezentuje sie pieknie A jako przyszly budowniczy cieplego ciekam z niecierliwoscia na wizualizacje kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Maryna Ty u mnie piszesz a ja co, przepraszam z góry. Jesteście fajni Inwestorzy z samozaparciem i cała rodzinka mężnie zamiata, bo u mnie to różnie bywa. Bardzo fajnie Ci wyszła bambusowa, bałam się że naćkasz za dużo ale wierzyłam w Twoje zdolności i jest rewelacja. Widziałam takie naćkane bambusowe i mi się nie podobały a ja uwielbiam wszystko delikatnie i oczywiście na seledynowo Ja dopiero zacznę malowanko na urlopie tj 2 poł. czerwca. Resztę u mnie na komentarzach. Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.05.2009 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Amtla - w kuchni sa dwa okna i to dosyc duze . jest dobrze oswietlona , nawet wystarczyłoby u mnie 1 okna ,wtedy kuchnia byłaby wiecej ustawna.Ale i tak jest dobrze, jest nawet duzo miejsca na stół i krzesła.Projekt kuchni jak bedzie , to wkleje. Łazienka ma 160x160.PIOTRI - witaj u mnie i zagladaj , podpatruj jesli chcesz cos zmienic i zycze miłego budowania. My jesteśmy zadowoleni z ciepłego . Moze zamieniłabym pomieszczenie gospodarcze z łazienka , ale tak tez jest dobrze.Zazdrosnica - Ciebie kochanie tez witam u mnie jak widzisz dużo jest zrobione , ale jeszcze troche roboty przed nami.Rodzinka faktycznie jest zmobilozowana i chetnie pomaga. Nie musze ich prosic , same lgna sie do roboty .Z bambusa jestem bardzo zadowolona , wyszła ładna łazienka , przynajmniej nam sie podoba.Kasiu - jak widzisz pomału zbizamy sie do konca.pozdrawiam wszystkich tu zagladających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 19.05.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 maryna -sorki, że się do dziennika wpisałam , a nie do komentarzy. może redakcja pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.05.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Kasiu nic takie go sie nie stało, mi to nie przeszkadza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zaglądam często i chyba nadszedł czas,aby wyrazić swoje zdanie Łazienki są rzeczywiście piękne,mnie osobiscie bardzo się podobają, a tak z ciekawości, jakich zmian żałujesz przy planowaniu łazienki? Czekam też na wizualizację kuchni . Trzymam kciuki za dalsze postępy przy wykończeniówce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 23.05.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Mam pytanko o bo przymierzam się do tych farb NOBILES, podobno niedrogie i niespodzianek nie robią, jak sprawdziły się u Ciebie. Do łazienek i kuchni wzięłabym DEKORAL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts