aka z Ina 15.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 niema to jak wygodne wc, nie???bez chodzenia w krzaczki badż do latryny teraz to juz nawet kapać się możecie SUPER! widzisz jak wszystko ładnie idzei do przodu???? miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.07.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tak Aka , prysznic tez był, tylko w pojedynke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 hehe za jakiś czas na bank bedzie pewnie w duecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.07.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Życzę sprawnego pakowania, bezstresowej przeprowadzki i potem już tylko na swoim. marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 16.07.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Aka- napisała : hehe za jakiś czas na bank bedzie pewnie w duecie . Tylko czy będziemy mieć na to jeszcze siły. Myslę, że na urlopie jak wyjedziemy to nadrobmy zaległosci kąpielowe w dwójkę i .......wiecie co jeszcze . Marta dziekuję za kibicowanie . pozdrawiam Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no Maryna kazda z Nas to przechodziła ale o "ten teges" sprawy trza dbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 17.07.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Teraz opowiem historie jaka trafiła mi sie dzisiaj. Wczoraj spakowałam wszystkie buty i zawiozłam na budowę. Zostawiłam tylko 1 pare szpilek - sandałki i 1 pare pólbutów. Rano wstaje , ubieram sie do pracy i chce załozyć sandałki i co widze ? mam rózne z innej partii .Nic mi nie pozostało , jak tylko załozyć klapki , w których chodzę w domu. To dopiero poczatek pakowania , a już namieszałam . Nie wiem co bedzie dalej ? Czy bedziemy sie mogli w cos ubrać, jak bedę wszystko tak pakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 hehe to sumie dobrze, ze chociaz klapki zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Powoli tez pakujemy i wywozimy rzeczy .Ile tego się nazbierało no nie???? sama byłam zdziwiona, gdzie wszystko to sie pomieściło, bo wywożenia na nowe nie było końca cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.07.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A ile juz wyrzuciłam do kosza ! Człowiek gromadzi tego tyle i po co ? Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.07.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Marynka, wiedziałam że pierwsza "pójdziesz na swoje" Ale pewnie jest zamieszania a potem organizacja życia na nowo. Oby Ci poszło jak najsprawniej i żeby tylko zdrowie dopisywało to i siły się znajdą, bo to oczywiście nie koniec zmagań w domku i naokoło Ja niestety kosztem wymarzonej kuchni zrobiłam oczyszczalnię przydomową, po prostu u nas wywóz szamba jest koszmarnie drogi a kanalizacji długo nie będzie. A elewacja odłożona do przyszłego roku, bo robimy jednak najpierw ogrodzenie. Póki nie ma garażu auto będzie stało na dworze, to zawsze jakieś zabezpieczenie. Robimy tylko parapety i razem z ogrodzeniem balustrady na balkon i schody. Domek oddaję do użytkowania, podatek mi przyfasolą mieszkaniowy ale niestety muszę bo mam w umowie z bankiem termin. pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Domek oddaję do użytkowania, podatek mi przyfasolą mieszkaniowy ale niestety muszę bo mam w umowie z bankiem termin. jaki podatek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 21.07.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Zazdrosnica dziekuję za wsparcie .Powoli i Wy tez sie uporacie z zamierzonym celem dokonczenia wszystkich prac , czego Wam zyczę. Aka - chyba chodzi o podatek dochod. od sprzedazy mieszkania przed upływem 5 lat od kupna ?Bo narazie od domu u nas jeszcze nie ma .pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.07.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Domek oddaję do użytkowania, podatek mi przyfasolą mieszkaniowy ale niestety muszę bo mam w umowie z bankiem termin. jaki podatek??? Podatek roczny za metr budynku mieszkalnego i działkę budowlaną, wyjdzie jakieś 300 zł rok, a płaciłam 2 złote za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Maryna dla Ciebie i dla męża z okazji pięknej rocznicy ślubu zyczę wam jeszcze wielu lat miłości i radości oraz zrozumienia i oby Wasz domek przyniósł wam jeszcze więcej przyjemności z życia!!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/pocz%2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Domek oddaję do użytkowania, podatek mi przyfasolą mieszkaniowy ale niestety muszę bo mam w umowie z bankiem termin. jaki podatek??? Podatek roczny za metr budynku mieszkalnego i działkę budowlaną, wyjdzie jakieś 300 zł rok, a płaciłam 2 złote za rok to taki jak ja teraz płaciłam rolny a teraz bede płacic od nieruchomosci, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 21.07.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dziekuję za życzenia i zapraszam na szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.07.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Przyjmijcie życzenia z okazji pięknej rocznicy......przede wszystkim życzę miłości a jak ona będzie wszystko inne dobrze będzie się układać http://img383.imageshack.us/img383/2703/517o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 21.07.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To i ja składam najlepsze życzenia Marynko, spełnienia Waszych marzeń i niewyczerpalnego źródełka miłości:http://www.100lat.pl/kartki/2/97/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 21.07.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Nalesnik - dziekuje za piekne zyczenia . Zazdrosnica - Tobie równiez dziekuje , ale sie usmiałam z tej kartki, chyba coś prawdy w tym jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts