Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika ciepłego domka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 353
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Teraz opowiem historie jaka trafiła mi sie dzisiaj. :lol: :lol:

Wczoraj spakowałam wszystkie buty i zawiozłam na budowę.

Zostawiłam tylko 1 pare szpilek - sandałki i 1 pare pólbutów.

Rano wstaje , ubieram sie do pracy i chce załozyć sandałki i co widze ?

mam rózne z innej partii .Nic mi nie pozostało , jak tylko załozyć klapki , w których chodzę w domu. To dopiero poczatek pakowania , a już namieszałam . Nie wiem co bedzie dalej ? Czy bedziemy sie mogli w cos ubrać, jak bedę wszystko tak pakować? :lol: :lol:

Marynka, wiedziałam że pierwsza "pójdziesz na swoje" 8)

Ale pewnie jest zamieszania a potem organizacja życia na nowo. Oby Ci poszło jak najsprawniej i żeby tylko zdrowie dopisywało to i siły się znajdą, bo to oczywiście nie koniec zmagań w domku i naokoło :p

Ja niestety kosztem wymarzonej kuchni zrobiłam oczyszczalnię przydomową, po prostu u nas wywóz szamba jest koszmarnie drogi a kanalizacji długo nie będzie.

A elewacja odłożona do przyszłego roku, bo robimy jednak najpierw ogrodzenie. Póki nie ma garażu auto będzie stało na dworze, to zawsze jakieś zabezpieczenie. Robimy tylko parapety i razem z ogrodzeniem balustrady na balkon i schody.

Domek oddaję do użytkowania, podatek mi przyfasolą mieszkaniowy ale niestety muszę bo mam w umowie z bankiem termin.

pozdrawiam całą rodzinkę :D

Domek oddaję do użytkowania, podatek mi przyfasolą mieszkaniowy ale niestety muszę bo mam w umowie z bankiem termin.

jaki podatek???

Podatek roczny za metr budynku mieszkalnego i działkę budowlaną, wyjdzie jakieś 300 zł rok, a płaciłam 2 złote za rok 8)

to taki jak ja teraz płaciłam rolny a teraz bede płacic od nieruchomosci, tak???