Amtla 21.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 http://kartis.pl/sklep/images/_PAKIETY/PE-02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartyś 21.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Gratulacje Piękny prezent na taką rocznicę Życzę, żeby Wam się cudownie mieszkało pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 22.07.2009 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Amtla i Bartyś dziekuje za życzenia . Bartys miło ,że wpadłaś do mnie. Ja tez na chwilę z ciekowości byłam u Ciebie , macie domek nad którym i myśmy sie tez zastanawiali. A właściwie chyba podobny jest tez do obecnego naszego. Budujesz w pieknej okolicy , duzo zieleni . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartyś 23.07.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Często zaglądałam do Ciebie bo faktycznie układ domku mamy w zasadzie identyczny pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.07.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 NO to fajnie i zapraszam nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Spóźnione ale bardzo szczere Szczęśliwej podróży Do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas... Sto lat, sto lat jeszcze raz! życzy Bogusia http://deccoria.pl/files/24120/17408/00ef4d3a7c9bf73899dd1421ed1da1a4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 28.07.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Bogus bardzo dziekuje za zyczenia . duza buzka pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.07.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Maryna-wypoczynku i pogody życzę u mnie teraz sie dzieje to co ty następne planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Najserdeczniejsze życzenia z okazji tak pięknej rocznicy!!! 25 lat małżeństwa to jest coś!!!! Gratuluję również pięknego prezentu, który sprawiliście sobie na rocznicę. Niech się wam mieszka dobrze, zdrowo i szcześliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 29.07.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 bardzo dziekuje dziewczyny i pedze na ten urlop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 maryna i ja doczłapałam do Ciebie... Piękną rocznicę obchodziliście, do pozazdroszczenia Życzę Wam kolejnych lat w miłości, zdrowiu, szczęściu w nowych, własnych czterch kątach ... Buźka A co to jest przeprowadzka i życie na kartonach, doskonale wiem, bo ... jedziemy na jednym wózku ... hihihi Twoja historia jest wypisz, wymaluj jak moja ... Ja pozostałam z jednymi japonkami, a ranek zbudził nas pewnego dnia zimny i burzowy ... hihi do japonek miałam bluzeczkę na ramiączkach i zwiewną spódniczkę. Cóż tak odstrojona pojechałam do pracy, wzbudzając powszechny podziw u koleżeństwa ubranego w sweterki i spodnie .... maryna, pozdrawiam i trzymam kciuki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.08.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Zaktualizowałam swój dziennik o sporo fotek, zapraszam Pewnie jeszcze urlopujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 18.08.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam po dłuższej przerwie.KOniec urlopu i wypoczynku. Teraz czas zabrac sie do pracy.Tomka dziekuje za życzenia. Pracy jeszcze trochę przed nami , oczywiście tylko na zewnątrz.Ale jest fajnie. Grunt to ,że na urlopie wypoczelismy naprawdę , a pozostałe rzeczy sie zrobi .Zazdośnica byłam u Ciebie i zobaczyłam Twoje postępy wykonczeniowe.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 moja kochana Maryno-pamiętaj! robota nie zając, nie ucieknie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Gratuluję udanych wakacji!!! A propo's trawy to podobno najlepiej zakładać trawnik we wrześniu. Wegetacja chwastów jest już spowolniona, a trawa zdąży wykiełkować i wzmocnić się do zimy. Tak się wymądrzam, ale mój trawnik nie będzie zakładany we wrześniu, a na pewno nie w czasie najbliższego września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.08.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 moja kochana Maryno-pamiętaj! robota nie zając, nie ucieknie pozdrawiam Prawde piszesz , ale jak sie powoli nie bedzie robić, to pózniej coraz gorzej sie zabrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.08.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Renka Ty masz tyle kwiatów i zieleni ,że trawe możesz jeszcze sobie odpuścić . U mnie owszem kwitnie troche kwiatów , ale brak mam trawy.Chwasty na okragło wyrywam i opryskuję.A dodatkowo musze kupic duzo ziemi,żeby można było posadzić krzewy i posiac trawę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 19.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witaj Maryna Dawno nie zaglądałam / na moim całkiem nawet dłuuugim urlopie szkoda mi było czasu na komputer/. Dopiero nadrabiam zaległości. Gratuluję i rocznicy i przeprowadzki. To co?Już mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.08.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witaj Maryna Dawno nie zaglądałam / na moim całkiem nawet dłuuugim urlopie szkoda mi było czasu na komputer/. Dopiero nadrabiam zaległości. Gratuluję i rocznicy i przeprowadzki. To co?Już mieszkacie Dzieki Kasiu. Tak by mozna było powiedziec - pomieszkujemy Urzadzamy sie nadal , cos tam jeszcze ciagle kupujemy z mebli i z niezbednych rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 po urlopie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts