vanka99 22.12.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.12.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Dużo ciepła, radości i nadziei na to Boże Narodzenie marta http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/2129.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.12.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Cudownych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2009, z zamieszkaniem w nowym domku na czele http://foto2.m.onet.pl/_m/47f110593bba5004a075b86203ba97c2,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 23.12.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images41.fotosik.pl/42/fd2abd1ebce2440c.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.12.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images40.fotosik.pl/42/0d67ab02ac7e3824.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.12.2008 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/4/0/2/40925529_d.jpg Smacznego barszczyku, wyśmienitego karpia, pysznej kapusty i tylko trafionych prezentów pod pachnącą choinką. No i przede wszystkim miłości... dużo miłości, która przetrwa wszystko, pogody ducha, uśmiechu i samych pięknych dni w nowym 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 31.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/3/9/0/43851976_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 04.01.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dziękuję za życzenia i witam serdecznie wszystkich w Nowym Roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 08.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wyjazdu do Zakopanego zazdroszczę Jeździcie na nartach, czy tylko tak rekreacyjnie na Krupówkach My mieliśmy plany feriowo-wyjazdowe, ale do końca miesiąca musimy rozliczyc się z bankiem z postępu prac...no i tyle zostało z planów Nic to, niedługo sobie wszystko odbijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja już tęsknię za wiosną i dłuższym dniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wyjazdu do Zakopanego zazdroszczę Jeździcie na nartach, czy tylko tak rekreacyjnie na Krupówkach ja już nawet nie myślę- tak zazdraszczam Uwielbiam Zakopane i nasze Tatry, ale zimą jeszcze nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nam sie nie spieszy , bo na razie nic nas nie goni. No chyba jak będę zmuszona sprzedać obecne mieszkanie, to wtedy będzie trzeba pomysleć o terminie. Tak sobie myślę, że może koło sierpnia 2009r chciałabym juz próbowac się zadomowić. Ale to moje takie życzenie , a czas pokarze co bedzie. hehe mój termin też miał być na sierpnia , ale niestety przeprowadzka nast.2 tyg.póżniej i na dodatek do niewykończonego domku. Powód-właśnie sprzedaż mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 09.01.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Co do Zakopanego to jestemy tam bardzo często (może teraz podczas budowy trochę rzadziej) i mile przyjmowani przez rodzinkę .Za co jestem im bardzo wdzięczna i gorąco ich pozdrawiam , może ktoś tutaj czyta moje komentarze. Na Krupówkach raczej mało bywam.Nie lubię tłoku , a tam tłumy ludzi chodzi po deptaku.Moje okolice to Dolina Kościeliska, Bachledy i Krzeptówki.Zima w tym roku naprawdę bardzo ładna . Ja jednak wiecej wolę wędrówki po górach niż jazde na nartach.Najpieknięszą porą dla mnie w Zakopanem jest "polska jesień" .Jednak dobrze byłoby żeby zima dla budujących się niedługo skończyła.Trzeba by było wykańczać dom , a w taki mróz to nie można nic robić , grzeję tylko kozą , jesli zachodzi potrzeba. Nie mam jeszcze kupionego pieca gazowego.A wiec dziewczyny aby do wiosny jak najszybciej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.01.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Podsumując rok 2008r zrobilismy więcej niz zaplanowalismy .Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego Maryna i to sie nazywa optymistyczne podsumowanie!!!!Oby 2009 rok był dla Was jeszcze bardziej wydatniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 11.01.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dzieki Aka . Rok 2008 była faktycznie dla nas dobry, teraz czekam na ocieplenie pogody aby ruszyć z wykończeniem domu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Zapytam się ciekawie: co nowego na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.01.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Marta na budowie można powiedzieć cisza. A to z powodu zimny.Czekamy aż bedzie cieplej. Na razie to biegamy po marketach , szukam dalej płytek do małej łazienki . Nie moge sie na nic zdecydować ? Nie chcę beżów, kremów ,brązów , czerwieni czy fioletu . Szukam coś od słabej zielni lub lekkiego niebieskiego i maja być to płytki raczej matowe i o małych gabarytach.I jeszcze podłoga ma być w kolorze nie jednolitym, może jakieś melanze .No i trudny mam wybór.Nie chcę dużych plyytek ,mimo żę wszyscy mówia : duże płytki powiększają łazienkę . U mnie mają być mniejsze i bez polerów.Szukam też stolarza na zrobienie dobrych drzwi itd. czas płynie.Troche też się obijamy , aby nabrać sił do pracy na wiosnę.Pa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.01.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Marysiu Pocieszę Cię, że też jestem zmęczona tą szarością i brakiem słonka, ciepła, dłuższego dnia.... A najbardziej nie lubię tego ubierania w zimie Ale już niedługo będzie wiosna i wszyscy nabiorą chęci do życia, wybory staną się prostsze i trafniejsze A jak tam schody???? Masz już wybranego stolarza???? pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Jak zaczynaliśmy szukać płytek do łazienki mieliśmy podobne założenia. Rzeczywistość nas przerosła. Trudno znaleźć małe płytki, które w dodatku byłyby ładne i w znośnej cenie. Moim faworytem była kolekcja Minimal Tubądzina - ale mąż nie lubi szarości. Niebieskich płytek jest bardzo mało na rynku, zielenie są trudne. Zawsze można wybrać klasyczną biel + kolorowe wstawki dla złamania monotonii. Życzę wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts