ms. 25.02.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ale dzięki temu nie musisz się bać zakręcenia kurka z gazem. Ja jestem uzależniona od gazu bo kominkiem mogę się tylko dogrzać, ale ciepłej wody mi nie zrobi. Życzę aby glazurnik rozpoczął prace jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Życzę aby glazurnik rozpoczął prace jak najszybciej. ja też kibicuje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.02.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzieki dziewczyny za kibicowanie. Własnie jutro mam sie spotkac z Panem od płytek i zobaczymy ile sobie policzy za robote.Ja nie mam pojęcia ile to może kosztowac. Juz słyszałam tyle opinii o cenach , że nie wiem co on mi może zaproponowac. A WY po ile placiłyście ?Wiem, że kazda robota jest inaczej wyceniana w zalezności od trudności ułożenia płytek i ich wielkości. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 u mnie 25 za podłogę 35 za ściany i 40 za mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 03.03.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Efilo - mnie za położenie płytek i obudowę wanny, wc. bdetu powiedział dużo , a dużo więcej . Za m2 wyszło ponad 100zł . Myślę, że to chyba za wiele , jeszcze będę szukała dalej. Zobaczę co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legu 03.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzięki za odpowiedź i życze owocnej pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 szukaj marynozwłaszcza jak metrów sporo, a podłogi po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.03.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Mam juz zaklepanego pana do zrobienia podłóg i łazienek. Powiedział dużo mniej niż poprzedni. Zobaczymy jak bedzie robota wygladac. Za podłogi chce po 30 zł/m2.Ma zaczynać na przełomie marzec/ kwiecien. Oby wszystko wypadło dobrze.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Maryna-no pewnie!!! a kto powiedział, ze firmowe to najlepsze????Najważniejsze,ze Ci się podobaja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wszystkie wybory w czasie budowy są trudne. Biały montaż - zawsze ma w plecy. Bo z jednej strony chce się mieć ładnie, a kasa się kończy. Producenci są bardzo cwani - jak tylko coś ładniejszego - od razu walą z ceną pod niebiosa. Kiedyś w salonie firmowym Koła powiedziano jak to się robi - fabryka wypuściła serię tzw. inwestycyjną. Towar trochę tańszy, bo obliczony na duże zamówienia (typu hotele, łazienki w biurach). W tamtym sektorze nie sprzedawał się za dobrze, ale rzucili się klienci indywidualni. Fabryka zareagowała natychmiast - podniosła cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witaj Marynko Dawno mnie tu nie było , ale już zaglądam i widzę postępy. Przygotowania i zakupy. Rozumiem, że wraz z pierwszym podmuchem wiosennego wiatru ruszacie z wykończeniówką? :) Trzymam zatem kciuki Co do wyborów - kasia w kiedyś ładnie powiedziała: każdy ma taki dom na jaki go stać. Najważniejsze, abyś TY była zadowolona z własnych wyborów. Wierzę, że tak właśnie będzie pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JULAAA 10.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 hej Maryna wpadłam się przywitać oglądam postępy Twojej budowy i bardzo Ci zazdroszczę!!! my dzis składamy o pozwolenie na budowę. działkę mamy w Jaworzu a projekt jaki wybraliśmy to Sadyba:) wiesz, że Twój domek widzę z okien:) ? fajnie tak. ja się sucho zrobi znowy będę wybierać się na spacery w Twoje rejony- od dziecka uwielbialam chodzić "za tory":) pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.03.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Marysiu Zgadzam się z Tobą, że chrzanić nazwę firmy, trzeba kupować to co się podoba i jest w przystępnej cenie Najważniejsze, żebyś Ty była zadowolona, bo to przecież Twój domek Cena za położenie płytek na podłodze baaardzo fajna Trzymam kciuki i pozdrawiam ciepło kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 11.03.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hejka maryna Fajny projekt łazienki, oglądałam z ciekawością bo zupełnie ine utawienie niż u nas Dlaczego się tłumaczysz z Cersanitu My też mamy dobre polskie Koło u i to kupione w promocji / zmiana ekspozycji-dobry , sprawdzony sposób / Grunt to pomysł i fajna aranżacja, a zamiast topowych designerskich modeli lepiej zafundować sobie miłe wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 12.03.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzieki dziewczyny ,że wpadłyście do mnie i za pocieszenie - Jak zaczynałam ogladac domy moich znajomych to wszyscy stawiali na markę i modę . Ja jestem troche inna , owszem lubię byc z modą troche na bieżąco , ale nie do przesady. Cenię sobie własny wybór , a nie to co lansuje i dyktuje moda. JULIAAA - witam Cie również po raz pierwszy u mnie , życzę CI powodzenia przy załatwieniu formalności i przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Maryna, niesamowicie szybko przyszedł zwrot pieniędzy! Ja się jeszcze ociągam, bo 1) uzbierało mi się więcej faktur, 2) chyba się wypaliłam przy przygotowywaniu poprzedniego zeznania, 3) odczekam jeszcze miesiąc-dwa, żeby ewentualny zwrot nie przypadł na miesiące wakacyjne (awizo wezwania do urzędu przeleżało, potem pani była na urlopie, potem kierowniczka była na urlopie itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.03.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja sie bardzo ucieszyłam z tego zwrotu , teraz oczekuje na wieksza kase myslę , że tez dostane szybko , bo juz mam pzreznaczenie na nowe wydatki.A tych wydatków nie widac końca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ...Cenię sobie własny wybór , a nie to co lansuje i dyktuje moda..... i bardzo dobrze Ja sie bardzo ucieszyłam z tego zwrotu , teraz oczekuje na wieksza kase.... nam tez przydałaby sie kasa, ale dopiero w styczni złożyliśmy deklaracje, więc chyba jeszcze trochę poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 22.03.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Chyba u wszystkich budujacych doskwiera brak kasy. Skad ja brac ?Każdy na poczatki mysli ,że duzo mniej wyniesie ta budowa , a póżniej okazuje sie inczej , zawsze znajdzie sie do kupienia cos ,co nie było do konca zaplanowane.Ale za to jaka radośc - gdy sie widzi wybudowany swój dom i powstajacąe nowe wykończone wnetrza - chyba wynagradza nam wszytkie trudy , jakie musimy ponieść przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 23.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja też postawiłam na armaturę z cersanitu . Planowałam również płytki z cersanitu, ale wycofali z produkcji / akurat te ,które mi się podobały/. Jak sobie poradziliście z wykończeniem okna na poddaszu . U nas dalej w trakcie poprawek. Widzę ,że wizja łazienki już jest , ładna i przestronna. W ciepłych kolorkach - takie lubię . Drabinka przy umywalce , świetny pomysł ,że też o tym nie pomyślałam. Trzymam kciuki za dalsze postępy . We wtorek kumulacja w totku ,może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts